Салат з корейською морквою. 10 рецептів приготування на будь-який смак

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Корейська морквина швидко завоювала любов у багатьох сім’ях. Її їдять просто так і використовують як гарнір до багатьох страв. Але особливо смачним виходить салат з корейською морквою. Адже вона чудово поєднується з усіма м’ясними і овочевими компонентами.

Урізноманітнити її смак допоможуть крабові палички, куряча грудка, цибуля, яйця і гриби. Головна умова – купуйте якісну корейську моркву або готуйте її самостійно. Адже саме від її смаку залежить кінцевий результат. Морква готується зовсім не складно, адже зараз в будь-якому магазині можна знайти набір спецій для її приготування, а в інтернеті безліч рецептів на будь-який смак.

При бажанні, можете урізноманітнити смак будь-якого салату сухариками, які додавайте в страву безпосередньо перед подачею, так як вони швидко размякают, що надалі негативно позначається на смаку.

Листковий салат з корейською морквою, курячою грудкою і печерицями

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Урізноманітніть свій раціон прекрасною, ароматною салатом, який особливо сподобається любителям грибів. Він стане чудовим доповненням до основного блюда чи стане хорошою, легкою закускою на будь-якому торжестві.

Печериці можете замінити на лісові гриби: білі, лисички, підосичники, опеньки. У цьому випадку їх попередньо переберіть і відваріть.

Потрібно:

  • Цибуля – 1 головка.
  • Огірок – 1 шт.
  • Майонез.
  • Гриби – 300 г печериць.
  • Курка – 1 філе.
  • масло – 2 ст. л. рослинного.
  • Перець.
  • Сіль.
  • Морква по-корейськи – 200 р.
  • Петрушка – гілочка.

Як готувати:

1. Наріжте цибулю. Намагайтеся щоб вийшли чверть кільця.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

2. Прожарити сковорідку налийте масло. Коли воно прогріється пересипте нашатковану цибулю. Масло обов’язково має бути гарячим, в цьому випадку овоч швидко підрум’яниться зовні, а всередині залишиться соковитим.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

3. Печериці наріжте таким чином, щоб вийшли кубики середнього розміру. Занадто дрібні не робіть, так як в процесі теплової обробки гриби зменшаться в розмірі.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

4. Коли цибуля стане м’яким, пересипте в сковорідку печериці. Посипте сіллю і поперчіть. Готуйте поки вся волога не випарується.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

5. Куряче філе залийте водою і поваріть 45 хвилин. Рідину злийте, а м’ясо остудіть і наріжте кубиками.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

6. Подрібніть огірок тонкою, довгою соломкою.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

7. На плоску тарілку покладіть кільце для випічки. Використовуйте діаметр 18 див. Нанесіть тонкий шар майонезу на дно.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

8. Викладіть зажарку, а зверху філе. Присипте сіллю і розподіліть майонез.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

9. Наступний шар – корейська морквина, змастіть її майонезом і розкладіть порубаний огірок. Зніміть формувальне кільце.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Прикрасьте блюдо гілочкою петрушки.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Пишний і смачний листковий салат із корейської моркви готовий. Можна подавати навіть на святковий стіл.

Смачний салат з крабовими паличками і корейською морквою

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Безсумнівний плюс для кожної господині – простота виконання. Салат із корейської моркви та крабових паличок виходить неймовірно смачним і корисним. Повірте, знайомі точно попросять поділитися секретами приготування.

Потрібно:

  • Яйце – 4 варених.
  • Часник – 2 зубки.
  • Майонез (можна замінити на грецький йогурт).
  • Сіль.
  • Сир – 100 г твердого.
  • Крабові палички – 200 р.
  • Морква по-корейськи – 200 р.
  • Зелена цибуля – 50 р.

Як готувати:

1. Наріжте крабові палички. Знадобляться кубики середнього розміру.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

2. Таким же чином подрібніть яйця. Натріть сир. Цибуля нашаткуйте дрібніші.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

3. Розчавіть часникові зубки і з’єднайте всі підготовлені компоненти.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

4. Підсолити і додати майонез. Ретельно змішайте.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Такий салатик з корейською морквою дуже ситний, можна приготувати до обіду і нагодувати всю сім’ю. До свята теж салат дуже підійде, він чепурний і яскравий, а смак не залишить гостей байдужими.

Салат з корейською морквою і копченою куркою

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Класичне поєднання продуктів робить салат смачним і ситним. Він підійде для вечері в сімейному колі і стане чудовою закускою на святковому столі. Якщо вам не подобається копчений присмак, то сміливо використовуйте відварену звичайним способом птицю. Але я рекомендую все ж спробувати приготувати салат із корейської морквою і копченою куркою.

Потрібно:

  • Копчена грудка – 300 г курячої.
  • Морква по-корейськи – 150 р.
  • Сир твердих сортів – 100 р.
  • Помідори – 2 шт.
  • Майонез.
  • Сіль.
  • Кріп для прикраси.

Як готувати:

1. Курячу грудку поріжте кубиками середнього розміру.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

2. Скориставшись крупного помелу теркою подрібніть сирний шматок.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

3. Помідори наріжте невеликими квадратиками. Для приготування вибирайте міцні, великі плоди з мінімальним вмістом соку. З’єднайте підготовлені компоненти.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

4. Додайте моркву по-корейськи. Підсолити. Залийте майонезом і перемішайте.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Великий плюс цього салату в тому, що готується він дуже швидко. Це ідеальний варіант, якщо потрібно підготувати частування для неочікуваних гостей.

Салат з кальмарів з морквою по-корейськи — відео рецепт

Якщо ви великий любитель морепродуктів, то вам обов’язково сподобається ось такий варіант салату з корейською морквою і кальмарами. Дуже простий, але надзвичайно смачний.

Крім того, у відео детально показується як почистити і приготувати свіжого кальмара. Це буде дуже корисно.

Листковий салат з куркою, кукурудзою і морквою по-корейськи

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Підійдіть з фантазією до приготування салату і готуйте його з любов’ю, в цьому випадку, звичайна закуска стане витвором кулінарного мистецтва. Звичні продукти, викладені шарами в формувальний коло, змінять салат до невпізнання і допоможуть заграти йому новими фарбами. Спробуйте приготувати дивовижно смачне, ніжне і ситне блюдо, яке задовольнить смак найвибагливішого гурмана.

Потрібно:

  • Курка – 300 г філе.
  • Сир – 100 г твердого.
  • Цибуля – 1 головка.
  • Морква по-корейськи – 250 р.
  • Кріп – 50 р.
  • Кукурудза – 200 г консервованої.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез.

Як готувати:

1. Філе залийте водою, злегка підсолити і поставте на середній вогонь. Варіть до м’якості продукту. Остудіть і наріжте невеликими кубиками.

2. Нашаткуйте довільно цибулину. Яйця відваріть.

3. Окремо натріть сир і білок, використовуйте середню терку.

4. Щоб салат вийшов красивим і ефектним, скористайтеся для складання формувальним кільцем діаметром 18 або 19 сантиметрів.

5. Поставте кільце на плоске блюдо. Викладіть курку і присипте цибулею, потім розподіліть половину моркви. Змастіть майонезом і присипте сирної стружкою. Промажте майонезом.

6. Посипте білком і покрийте майонезом. Викладіть решту морквину і змастіть майонезом. Зверху, за допомогою дрібної терки, відразу на салат натріть жовток.

7. Відправте в холодильник на годину для просочення. Видаліть формувальне кільце і прикрасьте блюдо гілочками кропу.

Як приготувати салат з язиком і корейською морквою

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Салат з корейською морквою і мовою вважається делікатесним. Виходить смачним, поживним і ситним. Для страви використовуйте тільки свіжий субпродукт, який не піддавався заморожуванню.

При покупці звертайте увагу на його структуру. Він повинен бути пружним і при натисканні пальцем поверхня повинна відразу відновлюватися. Якщо цього не сталося, то продукт старий. Не купуйте мова сірого кольору з якого виділяється каламутна рідина – він зіпсований.

Потрібно:

  • Свинячий язик – 3 шт.
  • Морква – 300 г по-корейськи.
  • Майонез.
  • Кукурудза – 200 р.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукровий пісок – 2 ч. л.
  • Цибуля – 1 головка.
  • Оцет 9%– 2 ст. л.
  • Окріп – 70 мл

Як готувати:

1. Помістіть у воду промитий язик і відваріть. Щоб продукт вийшов м’яким і смачним варіть його не менше двох годин.

2. Наріжте цибулину. Повинні вийти тонкі півкільця. Підсолодіть його і посипте сіллю. Влийте оцет. Злегка перемішайте і залийте окропом. Розмішайте. Залиште на півгодини. Окріп допоможе прибрати гіркоту з овоча, а маринад додасть луку особливий присмак, який поліпшить смак салату.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

3. Остиглий мова наріжте у вигляді тонкої соломки. Перемішайте з корейською морквою.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

4. З кукурудзи і цибулі злийте маринад і відправте до мови. Додайте майонез і добре перемішайте.

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Салат можна подавати відразу, а можна і дати йому деякий час настоятися в холодильнику. Страва від цього стане тільки смачніше. Приємного апетиту!

Дуже простий салат з корейською морквою, яйцями і сиром

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

З доступних і звичних для всіх продуктів легко приготувати дуже смачний салат. Запропонований рецепт можна модифікувати і додавати будь-які компоненти: болгарський перець, копчену курку, пекінську капусту, гриби в будь-якому вигляді. Не бійтеся експериментувати і проявляти фантазію.

Потрібно:

  • Яйця – 3 шт.
  • Морква по-корейськи – 300 р.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сир – 100 г твердого.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Огірок – 1 шт.

Як готувати:

1. Відваріть, а потім повністю остудіть яйця. Сирний шматок натріть на середній терці. Огірок наріжте тонкими кружечками.

2. Пропустіть часникові зубчики через прес. Обсяг часнику можете регулювати самостійно. Якщо любите гострі страви, то сміливо збільшуйте кількість зубков.

3. Подрібніть яйця. Додайте корейську моркву, часникове пюре і сирну стружку. Влийте майонез. Підсоліть і гарненько перемішайте.

4. На плоске блюдо поставте формувальне кільце діаметром 18 сантиметрів. Покладіть салат і залиште в холодильнику на годину. Зніміть кільце і навколо прикрасьте огірком.

Подавайте до столу!

Свіжий салат з пекінської капусти з корейською морквою

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Поживний салат особливо підійде для тих, хто дотримується здорового способу життя і при цьому любить смачно поїсти. Використовуйте його в якості закуски і як основна страва.

Готує овочеві інгредієнти безпосередньо перед подачею, так як їх вітамінна цінність зберігається нетривалий час.

Потрібно:

  • капуста – 0,5 качана пекінської.
  • Петрушка – 50 р.
  • Морква – 250 г по-корейськи.
  • Твердий сир – 80 р.
  • Олія оливкова або рослинне.
  • Кешью – 100 р.
  • Сіль.

Як готувати:

1. Нашаткуйте капусту тонкою і довгою соломкою. Використовуйте для приготування верхню частину качана, вона більш соковита і смачна.

2. Порубаєте петрушку. Її можна замінити на кріп, кінзу або їх суміш. Змішайте підготовлені продукти.

3. Додайте корейську моркву. Її кількість за бажанням можна збільшити, тоді салат вийде більш хрустким.

4. Натріть сирний шматок на дрібній тертці і відправте до капусти.

5. Кешью помістіть в пакет і пройдіться качалкою для подрібнення. Ці горіхи можна замінити на арахіс, фундук або кунжутне насіння. Подрібнений продукт відправте в салат.

6. Посипте сіллю і злегка перемішайте. Полийте оливковою олією і розмішайте.

Дуже здоровий і корисний салат з корейською морквою відмінно поєднується навіть з дієтою. Вітаміни і низька калорійність на тлі прекрасного смаку.

Салат з корейською морквою, ковбасою і чіпсами

Салат с корейской морковью. 10 рецептов приготовления на любой вкус

Порадуйте гостей оригінальним салатом, прикрашеним красивим квіточкою з чіпсів. Страва готується швидко і просто. Головне пам’ятайте, що чіпси швидко размякают, тому збирайте салат безпосередньо перед подачею.

Якщо у вас закінчилася морква по-корейськи, то не варто зневірятися, приготуйте її самостійно. Для цього натріть овоч на спеціальній тертці і замаринуйте його в оцті. Посипте цукром і підсолити. Через півгодини посипте чорним, червоним перцем і використовуйте для приготування.

Потрібно:

  • Копчена ковбаса – 150 г;
  • Морква – 100 г по-корейськи;
  • Мариновані огірки – 100 г;
  • Сирні чіпси – 50 г;
  • Сир – 100 г твердого;
  • Яйця – 2 шт.;
  • Майонез.

Як готувати:

1. Трохи поріжте корейську моркву і викладіть більшу частину в салатник. Залиште трохи для прикраси.

2. Порубаєте огірок дрібними квадратиками. Злегка посоліть і відставте на чверть години. Злийте сік, що виділився, і викладіть наступним шаром. Якщо ви не відокремте попередньо сік, то він з’явиться через деякий час в салаті і зробить його водянистим.

3. Розподіліть майонез. Шар не робіть занадто тонким. Салат повинен добре просочитися.

4. Половину чіпсів поломайте і присипте огірковий шар.

5. Ковбаса знадобиться тонкою соломкою. Викладіть її наступним шаром і промажте майонезом.

6. Використовуючи велику тертку подрібніть сирний шматок і яйця. Рівномірно розподіліть по салату сирну стружку, потім майонез. Посипте яйцями.

7. З краю салату з чіпсів сформуйте квіточка, а в центр помістіть корейську моркву.

Приготування незвичайного салату з корейською морквою і ківі — відео рецепт

Поєднання солоного, гострого та солодкого дуже багатьом подобається. Якщо ви з числа любителів фруктів в салатах, подивіться цей чудовий рецепт.

У будь-якому запропонованому рецепті можете самостійно варіювати обсяг компонентів, орієнтуючись на свої смакові уподобання. Таким чином легко домогтися різного смаку: м’ясного, овочевого, копченого.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: