Суп з консервованою квасолею та куркою

Суп з консервованою квасолею та куркою

Смачна перша страва з курки та квасолі на вечерю. Простий та ситний покроковий рецепт з бобів з фото у власному соку, у класичній овочевій піджарці. М'ясо для цього частування краще брати соковите та жирне, добре підходять ніжки або стегна курки. Так само можна взяти філе без кісток, або копчений стегенце. У процесі варіння можна додати пекучого перцю чилі солодкої паприки, а картоплю трохи прим'яти до пюре образного стану. Подавати рекомендується зі свіжою зеленню та печеними сухариками з білого хліба.

інгредієнти

  • Курячі гомілки – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква + цибуля – по 1 шт.
  • Квасоля в томатному соусі – банку
  • Сіль, лавровий лист – за смаком
  • Рослинна олія – 3 ст. л. (для підсмажування)
  • Вода 2,5 літри

Покрокове приготування супу з фото

Суп з консервованою квасолею та куркою

Поміщаємо гомілки в каструлю з холодною водою, доводимо до кипіння, варимо 30 хвилин.

У процесі варіння не пропустіть пінку, а то осяде на дно

Суп з консервованою квасолею та куркою

Робимо класичну піджарку:

Моркву з цибулею ріжемо кубиком, обсмажуємо в олії на сковороді до прозорості

Суп з консервованою квасолею та куркою

М'ясо варилося 15 хв. додаємо до нього порізану картоплю, доводимо до кипіння, варимо 15 хв, що залишилися.

Суп з консервованою квасолею та куркою

Додаємо в суп пасеровані овочі, варимо ще 5 хв.

Суп з консервованою квасолею та куркою

Викладаємо консервовану квасолю разом із томатним соусом

Раджу на самому початку не наливати багато води в каструлю, щоб залишилося місце для розсолу, а потім якщо що доповнити кип'яченою водою

Суп з консервованою квасолею та куркою

Додаємо сіль та спеції за смаком, у мене це паприка та мелена лаврушка

Читайте також:  Як приготувати курку на новий рік — смачні рецепти

Суп з консервованою квасолею та куркою

Доводимо суп до кипіння і вимикаємо плиту, залишаємо нудитися під кришкою 10 хв.

Суп з консервованою квасолею та куркою

Час приготування закінчено, смачний рецепт з курки та консервованої квасолі готовий, прикрашайте страву зеленню і подавайте на стіл.

Курячий суп з квасолею у банку

Список продуктів:

  • 4 банки білої квасолі
  • 1 куряча ніжка
  • 20 грамів копченого бекону
  • 1 велика цибулина
  • 4 середні картоплі
  • сушений майоран 1 ч. л.
  • сіль та перець за смаком
  • Запашний перець на око
  • Лавровий лист 2 штуки

Приготування кроків з фото

Викладіть в каструлю сирі та копчені реберця і курячу ніжку. Залити водою, додати 10 зерен запашного перцю і 4 лаврові листки.

Зелень очищаємо та промиваємо. Моркву нарізати кубиками, інші овочі розрізати навпіл і перекласти в каструлю з м'ясом. Накриваємо кришкою та ставимо на невеликий вогонь.

  1. Варимо близько 2 годин, тим часом збираємо пінку.
  2. Після цього наріжте бекон і цибулю невеликими кубиками і обсмажте їх на сковороді до золотистого кольору. Додаємо в суп.
  3. Картопля очистити, нарізати кубиками та додати в каструлю.
  4. Вийняти курку, м'ясо відокремити від кісток. Нарізувати|нарізати| кубиками, покласти в каструлю назад. Також додаємо в суп консервовану квасолю в томатному соусі з розсолом та цілий пакетик майорану.

Варити, поки м'ясо та картопля не стануть м'якими.

Перед подачею приправити страву за смаком сіллю та перцем, але будьте обережні з сіллю, бо бекон вже солоний.

Суп із курки з консервованою білою квасолею

Склад інгредієнтів:

  • 2 літри води
  • 1 банка консервованої білої квасолі
  • 2 курячі крильця
  • 1 морква
  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 2 лаврові листи
  • 2 столові ложки томатного пюре
  • 1 чайна ложка майорану
  • сіль за смаком
  • гранульований часник – 1 ст. л.
  • Картопля – 4 шт.

Покрокове приготування рецепту

Овочі чистимо, картопля нарізаємо кубиками, морква теж, тільки дрібніше.

  1. У каструлі закип'ятіть воду з лавровим листом, запашним перцем і курячими крилами.
  2. Додати очищену нарізану цибулю, і дрібно нарізану часник.
  3. Покладіть у воду картоплю та моркву, варіть 15-20 хвилин.
  4. Додайте білу консервовану квасолю разом із соком, варіть ще 15 хвилин.
Читайте також:  Шарлотка з гарбузом – 6 швидких і смачних рецептів

Приправити курячий суп сіллю та спеціями, майоран не додавати. Робимо заправку з 2 столових ложок жиру та столової ложки борошна.

Поливаємо томатним пюре. Додаємо майоран. Страва готова.

Суп з куркою, томатами, квасолею та кукурудзою

Набір продуктів:

  • 1 столова ложка ріпакової олії
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • 3 зубчики часнику
  • Куряче філе – 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець мелений
  • Паприка – 1 ст. л.
  • Гострий чилі
  • 8 помідорів у томатному соку
  • Прованські трави
  • 400 г червоної консервованої квасолі
  • 1 банка кукурудзи
  • чайна ложка соку лайма
  • 2 курячих бульйонних кубики
  • 1,5 літра окропу
  • Петрушка – кілька гілочок

Рецепти варіння супу за кроками

Очистіть цибулю і наріжте кубиками. Часник очистити та продавити через прес. Куряче філе нарізати кубиками.

  1. Злийте воду з кукурудзи та консервованої квасолі.
  2. Нагрійте масло|мастило| у великій каструлі з товстим дном і обсмажте в ній цибулю з часником. Потім додайте курку, приправте сіллю, перцем, солодкою паприкою та чилі. Смажте кілька хвилин, поки м'ясо не змінить колір.
  3. Додайте консервовані помідори та чайну ложку прованських трав. Перемішати і трохи обсмажте.
  4. Додайте квасолю з кукурудзою, влийте сік лайма і добре перемішайте.

Залийте кубики бульйону окропом, дочекайтеся повного розчинення. Перелийте курячий бульйон у каструлю із супом.

Перемішайте і готуйте разом приблизно 10 хвилин. Готову страву з квасолею посипте подрібненою петрушкою.

Квасоляний суп з куркою та консервованими бобами

Це один із тих супів, які у мене асоціюються з дитячими смаками. Його готували бабуся та мама, він завжди був смачним та калорійним, з копченим беконом. Щоб отримати нежирний копчений бекон, потрібно трохи зігнутися і відвідати кілька магазинів. У мене не вистачило терпіння, тому я подумав, що заміню бекон копченою куркою.

Читайте також:  Холодець з свинини – 7 смачних рецептів приготування

Я також прихильник ярликів з таким самим смаком і якістю. Тому я замінив суху квасолю (яку необхідно замочити перед приготуванням) консервованою білою квасолею. В результаті виявилося, що такий же дитячий аромат я отримав тільки в LIGHT версії, і це заощадило час, не чекаючи, поки зерна «вберуться».

Шукав у мережі рецепти, і не знайшов, тому поставлюся до нього скромно, як до оригіналу. Усім гурманам, навіть тим, хто вважає калорії, рекомендую суп із квасолі.

Список інгредієнтів:

  • Розроблена курка
  • Консервована біла квасоля 1 банка
  • Одна велика морква
  • Картопля – 2 шт.
  • 2 літри овочевого або курячого бульйону
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки вершкового масла
  • Столова ложка борошна
  • Густих вершків – 2 ст. л.
  • Ложка майорану

Покрокове приготування страви з квасолею

Курячі гомілки промити і висушити. Моркву очистити та нарізати кубиками.

Картопля очистити, промити, нарізати дрібним кубиком.

Викладіть консервовану квасолю на сито та промийте під проточною водою.

Покладіть у бульйон курку, моркву, боби та картоплю, варіть поки овочі не стануть м'якими 15-20 хвилин.

Вийняти варене м'ясо із супу, відокремити їх від кісток, розрізати і знову покласти в бульйон.

Покроковий процес заправки:

  1. Очистити цибулю, нарізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді в вершковому маслі.
  2. Всипати муку|борошно|, додати|добавляти| червону квасолю, тушкувати помішуючи, поки інгредієнти не з'єднаються, до отримання однорідної маси.
  3. Влийте курячий бульйон і посипте трохи перцем.

Викласти всі інгредієнти в курячий суп та гасити 10 хв. Наприкінці варіння додати майоран та вершки.

DvaGusya