Лаваш з різними начинками: 5 простих рецептів з фотографіями

Коли ви захотіли побалувати себе в їжі і з’їсти що-небудь смачненьке, можна зробити рулетики з лаваша з начинками, або прості і смачні канапе на шпажках . Перевага таких закусок в тому, що для їх наповнення можна використовувати різні продукти. Плюс до всього, приготування не займе багато часу.

Але, щоб їх правильно приготувати потрібно розібратися з кількома питаннями — який краще вибрати лаваш і які краще всього використовувати продукти в якості начинки. Особисто я люблю їх готувати з тонкого вірменського лавашу, а чим його наповнювати — тут все залежить тільки від вашої фантазії.

У сьогоднішній статті я хочу з вами поділитися найпростішими рецептами лаваша з різними начинками, оформлені фотографіями. Якщо вас це зацікавило, тоді сміливо вибирайте будь-який з вподобаних варіантів. Так само пропоную Вам оцінити 10 закусок на святковий стіл.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Лаваш з начинкою обсмажені на сковороді

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Інгредієнти:

  • Лаваш — 3 аркуша
  • яйця курячі — 2 шт
  • борошно — 2 ч. л
  • помідори — 3 шт
  • плавлений сир — 200 гр
  • ковбаса — 250 гр
  • кріп — 1 пучок
  • соняшникова олія — для смаження.

Спосіб приготування:

Першим ділом растелаем лаваш і намазуємо його по всій поверхні плавленим сиром.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Потім рівномірно викладаємо на нього половину дрібно шинкованої кропу і нарізані невеликими кубиками помідори і ковбасу.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Далі накриваємо зверху другим листом лаваша, так само змазаним з одного боку сиром.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

І викладаємо на нього всю решту начинку.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Тепер накриваємо наше блюдо третім листом, намазала стороною вниз, злегка приминаем і нарізаємо на порційні шматки.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Для кляру нам потрібно в глибоку миску вбити яйця, додати борошно і гарненько перемішати.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Потім з обох сторін заготовки і обсмажуємо в олії на сковороді з кожного боку до рум’яної скоринки.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Для того, щоб позбутися зайвого жиру, викладаємо готову закуску на серветку або паперовий рушник, а після подаємо для частування до столу.

Рецепт лаваша з начинкою запеченого в духовці

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий — 2 шт
  • шинка — 200 гр
  • сир — 100 гр
  • помідори — 2 шт
  • майонез
  • зелень — пучок
  • яйце для змащення рулетів.

Спосіб приготування:

Після того, як підготували усі продукти, шинку і помідори нарізаємо невеликими квадратиками, сир натираємо на крупній тертці, а зелень дрібно шаткуємо.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Потім кожен лист лавашу розрізаємо на чотири рівні прямокутні частини, де на кожен відрізок наносимо шар майонезу, столову ложку з гіркою — шинки, стільки ж помідорів, натертого сиру і трохи зелені.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Тепер акуратно загортаємо все рулетики викладаємо на деко, змащуємо їх злегка збитим яйцем і зверху посипаємо насінням кунжуту.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку, до появи золотистої скоринки.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Рулетики виходять дуже смачні і ароматні, спробуйте приготувати і Ви!

Смачний рулет з лаваша з крабовими паличками

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий — 3 аркуша
  • крабові палички — 200 гр
  • сир плавлений — 250 гр
  • масло вершкове — 100 гр
  • зелень і майонез — за смаком.

Спосіб приготування:

Повністю розкриваємо лаваш і змащуємо його розм’якшеним вершковим маслом.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Не великими шматочками шаткуємо крабові палички і перекладаємо їх у глибоку миску. Туди ж додаємо дрібно нарубану зелень за смаком і ретельно перемішуємо всю масу.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Далі отриману начинку викладаємо на підготовлений нами лаваш і рівномірно розподіляємо її по всій поверхні.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Тепер після того, як всі інгредієнти рівненько розподілили, починаємо загортати лаваш з начинкою в щільний рулет.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Загортаємо одержаний рулет в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 1,5-2 години для того, щоб він добряче просочився.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Потім витягуємо з плівки, нарізаємо на порційні шматочки і подаємо до столу.

Простий рецепт приготування лаваша з ковбасою і сиром

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Інгредієнти:

  • Лаваш — 3 шт
  • яйця курячі варені — 2 шт
  • сир — 150 гр
  • ковбаса — 250 гр
  • вода — 1 ст. л
  • цибуля зелена і петрушка — 1 невеликий пучок
  • сметана — 3 ст. л
  • гірчиця — 1 ч. л
  • олія — для смаження
  • сіль і чорний перець — за смаком.

Спосіб приготування:

1. Нарізаємо невеликими кубиками ковбасу, натираємо на крупній тертці сир, дрібно шаткуємо зелений лук і петрушку.

2. Перекладаємо всі ці компоненти в миску і додаємо до них сметану, гірчицю, трохи солі і меленого чорного перцю. Гарненько все перемішуємо.

3. В окрему ємність вбиваємо яйця, трохи води, дрібку солі і меленого перцю, потім збиваємо до однорідності.

4. Далі розрізаємо лаваш на смужки шириною 7-8 див.

Щоб було зручніше згортати лаваш і він прийняв форму трикутника, потрібно зрізати краї так, щоб їх кінці придбали квадратну форму.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

5. Тепер викладаємо одну столову ложку начинки на край смужки і розподіляємо її так, щоб вона набула форму трикутника.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

6. Потім звертаємо лаваш так, щоб він повторив обрис начинки.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

7. Отримані трикутники потім з двох сторін у збитому яйці і обсмажуємо в олії на сковороді з кожного боку на середньому вогні до золотистої скоринки.

Лаваш с разными начинками: 5 простых рецептов с фотографиями

Смажені трикутники з ковбасою і сиром готові, їжте на здоров’я!

Лаваш з копченою куркою і огірком (відео)

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: