Крем для бісквітного торта – 6 дуже смачних рецептів

Деякі початківці кулінари, часто задаються таким питанням: «А який крем бажано використовувати до цього бісквіту?» І щоб не було цього питання, я вирішив написати цю статтю, де орієнтуючись на свій пройдений досвід, скажу відразу: по своїй консистенції він повинен бути досить стабільним, для того, щоб впевнено тримався всередині.

Беремо, наприклад: занадто рідкий крем, в такому випадку, під вагою коржів він потече, тим більше якщо вони тяжеленькие і ретельно просочені. Так само через занадто щільний крем для прослоечки не повинен бути, тому що буде сухе і недостатньо ніжно.

Отже, у сьогоднішній статті розглянемо рецепти найсмачніших кремів для бісквітного торта, які не одноразово були перевірені особисто мною і моїми знайомими. Звичайно смакові якості у всіх рецептів будуть різні, але для цього постараюся якомога чіткіше пояснити, що вийде на виході і ви зможете вибрати найбільш вподобаний. Так само рекомендую вивчити класичний рецепт заварного крему.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Простий рецепт крему для бісквітного торта зі згущеного молока і масла

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Якщо будете дотримуватися всі перераховані рекомендації, то вийде ніжна маса, яку можна доповнити сметаною або вершковим маслом. Хочу зазначити, що така начинка виходить дуже навіть легкою. Та до всього його можна використовувати не тільки для приготування тортів, але і для печива, вафель і тістечок.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове 82,5 % — 180 гр
  • молоко згущене — 120 гр
  • коньяк — 1 ч. л
  • ванілін за бажанням.

Спосіб приготування:

Першим ділом готуємо всі необхідні продукти, після чого приступаємо до готування. У глибоку миску перекладаємо розм’якшене вершкове масло і збиваємо його з допомогою міксера протягом 4-5 хвилин.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Потім додаємо згущене молоко, ванілін за бажанням і одну чайну ложечку коньяку. Після доводимо до однорідного стану.

Коньяк надає не тільки тонкий і приємний аромат, але і смак виходить просто неймовірний.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Після чого відправляємо цей чудовий крем в холодильник на 10-12 хвилин, а далі вже використовуємо за призначенням.

Як зробити крем зі сметани

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Існує кілька хороших способів того, як приготувати в домашніх умовах сметанную начинку для торта. Один з них і буде представлений в даній статті.

Інгредієнти:

  • Сметана 20 % — 680 гр
  • цукор — 150 гр
  • вершкове масло — 125 гр.

Спосіб приготування:

Для того, щоб втекла вся зайва рідина, бажано на ніч або на 5-7 годин, підвісити в марлі сметану. Перекладаємо її в невелику каструлю і сюди ж всипаємо цукор, (кількість вказано вище).

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Далі, ставимо її на водяну баню і готуємо на слабкому вогні протягом 40-45 хвилин, при цьому не забуваємо помішувати так, щоб нічого не пригоріло. По закінченню часу знімаємо з вогню й даємо охолонути.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

А нам тим часом потрібно нарізати розм’якшене вершкове масло і збити його міксером, або на кухонному комбайні.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Тепер до збитого масла невеликими порціями додаємо остигнула сметанную і доводимо суміш до однорідного стану.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Ось такий ніжний і еластичний крем вийшов.

Шоколадна помадка з вершками

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Нещодавно мені раптом захотілося спекти бісквітний тортик. Помадку для нього довелося готувати з тих коштів, які лежали в холодильнику — це вершки для збивання і темний шоколад. Було вирішено робити начинку саме з цих компонентів.

Інгредієнти:

  • Темний шоколад — 400 гр
  • вершки — 400 гр.

Спосіб приготування:

У каструлю наливаємо вершки, ставимо її на середній вогонь. Постійно помішуючи доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо з плити.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Поки вершки ще гарячі з’єднуємо їх з підготовленим шоколадом і ретельно перемішуємо до одержання однорідної маси.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Після того, як весь шоколад розчинився поміщаємо цю масу в холодильник, тільки не так, щоб поставили і забули, а обов’язково через кожних 10-15 хвилин дістаємо і перемішуємо. Ця процедура у мене зайняла близько 1 години. Потім беремо міксер і доводимо нашу суміш до густоти, де перші 1-2 хвилини збиваємо на маленькій швидкості, а далі на повній потужності доводимо до більш густої консистенції.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Такий ось вийшов чудовий шоколадний крем.

Рецепт з маскарпоне

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Саме за таким рецептом я найчастіше люблю готувати цей десерт. Тому що він підходить не тільки для бісквітних тортів і капкейків, але і еклерів, які з ним взагалі виходять космос!

Інгредієнти:

  • Сир маскарпоне — 300 гр
  • цукор — 150 гр
  • ваніль — 10 гр
  • вершки жирні — 600 мл

Спосіб приготування:

1. У глибоку миску кладемо підготовлені інгредієнти, які вказані вище і починаємо збивати на повільній швидкості протягом 1,5 хвилин.

2. Потім поступово додаємо швидкість і доводимо до отримання пишного, гладкого і дуже смачного крему.

3. Це справжня палочка-виручалочка, коли ваші гості вже на порозі. З них можна готувати торти або викласти його в піалки і подати з улюбленими ягодами або печивом.

Готуємо крем з вареного згущеного молока

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Інгредієнти:

  • Вершкове масло — 400 гр
  • згущене молоко варене — 400 гр
  • згущене молоко звичайна — 400 гр
  • апельсиновий екстракт — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

З допомогою міксера невеликими порціями збиваємо розм’якшене вершкове масло так, щоб воно злегка побіліло.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Тепер так само частинами додаємо варену згущенку і ретельно перемішуємо.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Слідом відправляємо звичайну згущене молоко, одну чайну ложку апельсинового екстракту, або кілька чайних ложечок натертої на дрібній тертці цедри апельсина і ще раз збиваємо.

Крем для бисквитного торта - 6 очень вкусных рецептов

Готова начинка досить стабільна, підходить як для прошарку коржів,так і для формування трояндочок.

Відео про те як приготувати крем з фруктами

Бананова помадка неймовірно смачна і ароматна. Безпрограшний варіант, сподобається не тільки маленьким любителям солодкого, але і так само дорослим.

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: