Макарони по-флотськи з фаршем: Рецепти смачної страви

Якщо ви читаєте цю статтю, значить захотіли приготувати макарони по-флотськи з фаршем. І правильно робите, так як це дуже смачне і напевно найпростіше рішення, звичайно ж знаючи всі нюанси. Адже приготувати цю страву, з відварною та прокрученою через м’ясорубку м’ясом, не всім вдається з першого разу, тому що м’ясо виходить сухуватим і проблематично перемішується з макаронами. А ось з фаршем таких проблем не буває ніколи.

Здавалося б, як правильно зробити, знають багато: обсмажуємо фарш, відварюємо макарошки, з’єднуємо ці інгредієнти і страва готова. Начебто можна не заморочуватися. Але це не зовсім так. По-перше, не забуваємо обсмажувати цибулька. Адже з ним макарошки вийдуть соковиті і смачні. З спецій найкраще підійде сіль і мелений перець.

Отже, сьогодні я вам розповім як приготувати макарони по-флотськи з фаршем в різних варіаціях. Де ви зможете оцінити і вибрати для себе найбільш підходящий рецепт, яким надалі будете пригощати рідних та ваших близьких друзів. Так само можете перейти і подивитися чудові рецепти ледачих голубців і тефтелі запечені в духовці з підливою.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Макарони по-флотськи з фаршем і томатною пастою — смачний рецепт з фото

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Дуже смачний і безпрограшний варіант для вечері! Читайте, як приготувати макарони з фаршем і томатною пастою швидко і смачно. На виході виходить смачне і насправді просте блюдо, яким можна нагодувати всю свою сім’ю.

Інгредієнти:

  • Ріжки — 300 гр
  • фарш м’ясний — 600 гр
  • цибуля ріпчаста — 1 шт
  • томатна паста — 2 столові ложки
  • рослинне масло — для обсмажування
  • сіль і чорний мелений перець — за смаком.

Спосіб приготування:

Першим ділом відварюємо в підсоленій воді макаронні вироби до готовності.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Потім ставимо сковороду на вогонь, наливаємо в неї рослинної олії і обсмажуємо в ньому дрібно нарізану цибулю до рум’яного кольору.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Слідом в сковороду кладемо фарш і продовжуємо смажити ще хвилин 15, при цьому періодично помішуючи, щоб м’ясо рівномірно приготувався і не пригоріло.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Далі у фарш додаємо томатну пасту, сіль, перець за смаком, помішуючи готуємо ще п’ять хвилин.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Додаємо сварившиеся макарошки, перемішуємо і тушкуємо протягом п’яти хвилин.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Після чого накладаємо по тарілочках і подаємо до столу.

Рецепт приготування макаронів по-флотськи з фаршем в мультиварці

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Даний рецепт в мультиварці набагато зручніше того блюда, який ви приготували на плиті. Справа в тому, що всі інгредієнти готуються в одній чашці і макарони закидаються не варені. Виходить так, що приготувати страву, в принципі, взагалі не становить праці, плюс до цього ви економите свій час і чистого посуду залишається більше.

Інгредієнти:

  • Макарони — 200 гр
  • фарш м’ясний — 400 гр
  • цибуля ріпчаста — 1 шт
  • соняшникова олія — для смаження
  • сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування:

У чашу мультиварки вливаємо соняшникової олії і включаємо режим «Смаження» на 20-30 хвилин. Спускаємо в неї дрібно нарізану цибулю і доводимо його, постійно помішуючи, до прозорого стану.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Потім туди ж спускаємо фарш і продовжуємо готувати, приблизно протягом двадцяти хвилин до готовності. При цьому не забуваємо періодично помішувати за допомогою спеціальної ложечки.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Далі в чашу додаємо сухі ріжки, додаємо сіль, перець і перемішуємо. Вливаємо таку кількість води, щоб сховалось вміст. І виставляємо режим «Макарони» або «Плов» на 20 хвилин. При цьому періодично відкриваємо кришку і перевіряємо страву на готовність.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Ось такий легкий і швидкий рецепт смачної страви. Готуйте та смакуйте на здоров’я!

Класичний рецепт макаронів по-флотськи з фаршем

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Я обожнюю цей смачний рецепт макаронів по-флотськи. Тому що для мене це блюдо з самого дитинства, ну і звичайно ж, велике достоїнство в тому, що приготувати його дуже швидко і просто. Наприклад, якщо ви тільки що повернулися з роботи, і ваші домочадці чекають свою вечерю, і вам не хочеться готувати складні страви, приготуйте і погодуйте їх цим швидким і смачною вечерею!

Інгредієнти:

  • Макарони — 300 гр
  • фарш домашній — 500 гр
  • цибуля ріпчаста середній — 2 шт
  • часник — 1 зубчик
  • масло вершкове — 50 гр
  • рослинне масло — для смаження
  • сіль і чорний мелений перець — за смаком.

Спосіб приготування:

Першим ділом чистимо, потім дрібно шаткуємо цибулю і часник. Обсмажуємо на рослинному маслі в сковороді до легкого золотистого кольору.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Відварюємо макарони в киплячій, підсоленій воді до готовності.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

На окремій сковороді домашній фарш готуємо на середньому вогні, попередньо посоливши і поперчив, протягом 12-15 хвилин. Потім туди ж додаємо обсмажені цибулю з часником і шматочок вершкового масла.

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Залишилося перекласти фарш відварені макарони, перемішати і можна пригощати готовим блюдом своїх домочадців.

Смачні макарони по-флотськи ” з сиром запечені в духовці

Макароны по-флотски с фаршем: Рецепты вкусного блюда

Інгредієнти:

  • Ріжки — 500 гр
  • фарш — 500 гр
  • яйця курячі — 2 шт
  • сир твердий — 20 гр
  • часник — 1 зубчик
  • масло вершкове — 30 гр
  • соус марінара — 4 ст. л
  • борошно — 1 ст. л
  • молоко — 200 мл
  • орегано, сіль і перець — за смаком.

Спосіб приготування:

Ставимо сковороду на середній вогонь, масло наливати не потрібно, викладаємо в неї фарш, додаємо сіль, перець і орегано. Туди ж видавлюємо зубчик часнику і все це обсмажуємо, при цьому постійно помішуємо, щоб не підгоріло.

Тепер в іншій сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла, туди ж додаємо одну столову ложку борошна і вливаємо молоко. Доводимо до загусла консистенції і прибираємо з вогню в сторону.

Варимо до готовності макаронні вироби, зливаємо з них воду, вбиваємо два яйця і перемішуємо.

Далі починаємо формувати блюдо. І для цього ми беремо глибоку жаростійку миску, можна деко і викладаємо першим шаром макарошки з яйцями. Потім додаємо соус маринара, який обов’язково потрібно перемішати. Зверху викладаємо фарш, 1/2 частиною натертого на крупній тертці сиру, суміш з борошна і молока, і які залишилися сиром.

І відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на пів години. Після чого дістаємо, при бажанні, посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Макарони по-флотськи з фаршем і помідорами (відео)

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: