Плов курячими ніжками, сердечками, шлунками, крильцями і стегнами – покроковий рецепт з фото

Якщо правильно приготувати плов з м’ясом птиці, виходить неймовірно смачне, ніжне і соковите блюдо. Воно припаде до душі всім любителям попоїсти. Нижче запропоновані докладні рецепти домашнього приготування рису з овочами і м’ясом різних частин курки.

Плов курячими ніжками, сердечками, шлунками, крильцями і стегнами - покроковий рецепт з фото

Інгредієнти

  • рис полірований 300 г
  • цибуля ріпчаста 300 г
  • морква 250 г
  • гомілка куряча 8 шт
  • вода 500 г
  • часник 40 г
  • масло для смаження 50 г
  • чорний перець 1/2 ч. л.
  • куркума 1/2 ч. л.
  • сіль 30 р
  • базилік свіжий 1 пучок
  • лавровий лист 4 шт.

На порцію

  • Калорії: 195.7 ккал
  • Білки: 22.6 р
  • Жири: 11.7 г
  • Вуглеводи: 0.1 г
  1. Цибулю почистити і порізати. Моркву натерти. У казані розігріти олію, кинути овочі, обсмажити до золотистого кольору.
  2. Промити під проточною водою м’ясо і обсушити паперовим рушником. Відправити ніжки в казан і смажити до напівготовності.
  3. Далі, налити воду і протушкувати чверть години. Додати спеції, сіль, часник. Промити рис і готовий кинути в казан. Проварити 20 хвилин. Потім дозволити настоятися закритим півгодини.

Завдяки поетапно розписані інструкції, не складе абсолютно ніяких труднощів зробити по-справжньому чудовий плов, а фото і відео дозволять стежити за процесом по ходу справи. Удачі!

Читайте також:
Читайте також:  Плов з булгуру - рецепт з м'ясом і без, вегетаріанське приготування з гарбузом і овочами
Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya