Дієтичний грибний суп можна їсти при схудненні, рецепт на дієті

У гонитві за ідеальною формою і бажаючи отримати осину талію, багато хто часто забувають про необхідність раціонально харчуватися. Приготуйте дієтичний грибний суп по цьому рецепту — його можна їсти навіть на вкрай суворих дієтах.

Диетический грибной суп - можно ли есть при похудении, рецепт на диете

Дієтичний суп з грибами

З приготуванням цієї дієтичного супу легко впоратися, і на це не знадобиться багато часу. Страва вийде ароматним і смачним, додасть вам енергії і сил, до того ж, допоможе збалансувати кількість білка в організмі. Детальні фото допоможуть вам у цьому процесі.

Інгредієнти

  • гриби печериці 500 г
  • картопля 500 г
  • морква 100 г
  • ріпчаста цибуля 100 г
  • вода 2 л
  • олія соняшникова 30 г

На порцію

Калорії: 50.7 ккал

Білки: 1.65 м

Жири: 2.85 м

Вуглеводи: 5.25 р

Кроки 1 годину. 15 хв. Відео-рецепт

  • Диетический грибной суп - можно ли есть при похудении, рецепт на диете

    Промиваємо і свіжі гриби чистимо, нарізаємо на бруски. Варимо в каструлі з двома літрами води на середньому вогні 30 хвилин.

  • Диетический грибной суп - можно ли есть при похудении, рецепт на диете

    Цибулину дрібно шаткуємо й обсмажуємо на рослинному маслі (налийте на сковороду буквально 30 грам, цього буде достатньо).

  • Диетический грибной суп - можно ли есть при похудении, рецепт на диете

    Бульби картоплі і моркву подрібнюємо кубиками і разом з цибулею, додаємо в каструлю до грибів і варимо протягом 30 хвилин.

  • Диетический грибной суп - можно ли есть при похудении, рецепт на диете

    До завершення варіння можна додати спеції за смаком.

Порада: Якщо ви використовуєте сушені гриби, бажано їх замочити заздалегідь на 1-2 години в 2-х літрах води. Отриманий настій можна буде використовувати як основу бульйону.

Грибний дієтичний суп без картоплі

На думку багатьох, картопля додає сантиметри в талії, що не дає наблизитися до заповітної мети схуднення. Але навіть якщо ви не дотримуєтеся низькокалорійного харчування, вам неодмінно сподобається це легке смачне блюдо.

Диетический грибной суп - можно ли есть при похудении, рецепт на диете

Час приготування: 35 хвилин

Кількість порцій: 2

Енергетична цінність

  • калорійність – 15.6 ккал;
  • жири – 0.4 г;
  • білки – 1.8 м;
  • вуглеводи – 1.6 р.

Інгредієнти

  • морква – 50 г;
  • цибуля – 20 г;
  • гриби печериці – 120 г;
  • вода – 500 мл,
  • рослинна олія – 2 ст. л;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • зелень за смаком.

Покрокове приготування

  1. Ретельно моєму морква, чистимо й нарізаємо тонкими кільцями.
  2. Ставимо каструлю на вогонь. Після закипання води висипаємо в неї моркву і солимо. Залишаємо варити на слабкому вогні 20 хвилин.
  3. Гриби промиваємо під проточною водою, чистимо і нарізаємо на великі часточки. На розігрітій сковороді з крапелькою масла злегка обсмажуємо гриби і цибулю, порізану на великі кільця.
  4. Готові запашні овочі кладемо в каструлю і залишаємо нудитися протягом 15 хвилин.
  5. Коли суп закипів, вимикаємо вогонь і залишаємо страву настоятися кілька хвилин. На завершення можна додати кріп або петрушку за смаком.

Диетический грибной суп - можно ли есть при похудении, рецепт на диете

Особливості приготування для схуднення

Практично будь-яку страву можна зробити дієтичним, виключивши з нього жирні і шкідливі продукти. Є кілька правил приготування грибного супу, які допоможуть вам у поєдинку із зайвими кілограмами. Для цього слід уникати використання поджарок на різних видах масла, не додавати в суп плавлений сир, як це часто роблять господині, готувати перше з допомогою мультиварок. Всі ці продукти лише додають зайві калорії.

Рецептів приготування перших страв з грибів величезна кількість. Завдяки вмісту корисних амінокислот, лісові плоди анітрохи не поступаються м’ясу та рибі. Такі страви забезпечать нормальну роботу травного тракту і організму в цілому.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: