Курячий суп з вермішеллю і картоплею: рецепт з фото покроково

Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошагово

Курячий суп з вермішеллю і картоплею — це улюблене перша страва у багатьох сім’ях. Готується він дуже просто, а головне швидко. Кожна господиня без особливої праці зможе його приготувати на обід або на вечерю. Тим більше супчик виходить легкий, прозорий з апетитними овочами і зеленню. Він досить ситний, поживний, легко засвоюється, а також вважається дієтичним і в міру калорійним.

Готуємо всі інгредієнти і приступаємо до приготування.

Інгредієнти на 1,5 літра води:

  • Філе курячої грудки – 1 шт.
  • Картоплю 2-3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вермішель «павутинка» — 2 ст. л.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Кріп – за смаком
  • Сіль — ½ ч. л.
  • Приправа хмелі – сунелі (або універсальні) – за смаком
  • Лавровий лист -1 шт.
  • Соняшникова олія-2 ст. л.

Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошагово

Час приготування – 40 хвилин

Кількість порцій – 6

Приготування:

Для приготування бульйону, радимо взяти філе курячої грудки. Такий бульйон вариться в два рази швидше, ніж бульйон з курки на кістки. Він звичайно, менш наваристий, але досить легкий для травлення.

  1. Промийте філе курячої грудки під проточною водою і поріжте на кубики середньої величини.Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошагово
  2. Налийте в ємність для варіння води, покладіть нарізане філе і посоліть. В процесі закипання на поверхні буде утворюватися піна, її необхідно прибрати шумівкою. Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошаговоПісля закипання необхідно зменшити вогонь на мінімум і варити курку протягом 20 хвилин. За такої повільної варіння бульйон вийде прозорий і красивий.Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошагово
  3. Тим часом цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Морква помити, очистити і нашаткувати соломкою. Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошагово
  4. Потім овочі обсмажити на соняшниковій олії протягом 3-5 хвилин.Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошагово
  5. Підготуємо картоплю. Очистіть картоплю від шкірки і наріжте брусочками (або кубиками). Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошаговоПотім опустіть їх в готовий бульйон і додайте вогонь. Як тільки закипить, температуру плити зменшити до слабкого кипіння і варити 15 хвилин.
  6. Додайте пасеровані моркву і цибулю, а також лавровий лист і приправу.
  7. Як тільки овочі стануть досить м’якими, додавайте вермішель і дрібно нарізану зелень. Куриный суп с вермишелью и картошкой: рецепт с фото пошаговоОбов’язково помішуйте, щоб «павутинка» не зібрався в грудку. Варіть суп ще протягом 5 хвилин.
  8. Наприкінці варіння пробуйте страву на смак, за необхідності підсолити і поперчіть.
  9. Овочевий суп на курячому бульйоні готовий. Залишилося розлити по тарілках і подати на стіл.

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: