Фаршировані перці на зиму в морозилку: з фаршем, м’ясом і рисом, для фарширування

Пропонуємо вам розглянути рецепт фаршированого перцю на зиму для заморозки, який дозволить приготувати ситне і смачне блюдо в два клацання. Скажений ритм повсякденного життя призводить до того, що не багато хто можуть дозволити собі довго возитися на кухні за приготуванням страв. Тому доводиться максимально оптимізувати час, щоб забезпечити себе продуктами про запас. Кращим варіантом є напівфабрикати домашнього приготування. На зиму заморозка фаршированого перцю дозволяє не лише приготувати швидко і без клопоту ситний обід, але і зберегти врожай.

Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

Заморожування фаршированого перцю на зиму

Інгредієнти

  • перець солодкий 2 г
  • 600 г фарш м’ясний
  • часник (зубчики) 3 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • яйце куряче 1 шт.
  • рис (дліннозерновой) 120 г
  • сіль за смаком
  • перець чорний за смаком

На порцію

Калорії: 177 ккал

Білки: 9.6 г

Жири: 9.2 м

Вуглеводи: 13.9 м

Кроки 45 хв. Відео-рецепт

  • Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

    Важливий момент – це підготовка самого овоча. Необхідно домогтися його злегка м’якою структури, щоб стручки під час фарширування не потріскалися. Для цього спочатку перці очистіть від насіння і акуратно зріжте ножем внутрішні перегородки. Після того, як плоди будуть чисті, помістіть їх в каструлю з киплячою водою, дочекайтеся, поки та знову завирує, і вже після відкидайте на друшляк. Ви побачите помітні преображення овоча – він стане менш яскравим і як ніби злегка прозорим.

  • Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

    Рис, перш ніж відварювати, гарненько промийте кілька разів – стекаемая рідина повинна перестати бути мутною. Після помістіть крупу в злегка підсолену воду і проварити практично до повної готовності. Вона не повинна розваритися.

  • Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

    Наріжте дрібненько цибулю і часник. За бажанням їх можна попередньо пропассеровать в соняшниковій олії. Також незайвим буде доповнити композицію тертою морквою або рубаною зеленушкой.

  • Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

    У мисці змішайте фарш (його можна використовувати будь – яловичий, свинячий, асорті або курячий) з яйцем, додати засмажку і трохи солі з перцем. Обов’язково спробуйте. З урахуванням того, що надалі гасити ви будете вже «готове» блюдо і посолити начинку не зможете, смак на даному етапі повинен задовольнити господиню. Вимісити фарш і злегка відбийте – так ви досягнете більшої однорідності маси.

  • Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

    Тепер можете наповнювати ваші перчики начинкою. Намагайтеся набити кожен стручок досить щільно.

  • Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

    Розкладіть овочі на обробній дошці і відправте в морозилку. Перед подальшим фасуванням вони повинні достатньо «схопитися» холодом камери.

  • Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

    Коли перці заморозилися, перекладіть їх у пакети, приблизно розрахувавши, скільки буде потрібно для приготування порцій на всю сім’ю. І вже після надсилайте на постійне зберігання, яке можливе протягом наступних півроку.

Важливо: щоб потім приготувати заморожений на зиму перець, досить буде його перекласти в сотейник, залити соусом, наприклад, з томатної пасти і тушкувати близько 1 години.

Заморожування перцю для фарширування

Фаршированные перцы на зиму в морозилку: с фаршем, мясом и рисом, для фарширования

Можна запастися і порожніми заготовками, що дозволить вам вибирати начинку для них вже по факту.

Кількість порцій: 5

Час приготування: 20 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 24 ккал;
  • білки – 1.3 м;
  • жири – 0 г;
  • вуглеводи – 4.7 р.

Інгредієнти

  • перець солодкий – 500 р.

Покрокове приготування

  1. Ретельно переберіть плоди, які збираєтеся заморожувати. На них не повинно бути й натяку на псування овоча. Віддайте перевагу середнім перцям з соковитими стінками, намагаючись, щоб вони були однаковими за розміром. Добре вимийте у воді. Зріжте ту частину стручка, до якої кріпиться гілка. Вичистіть все насіння.
  2. Розкладіть “стаканчики” на підносі або кухонній дошці (головне, щоб вони входили в потрібний відсік холодильника) і відправте морозитися. В середньому, для невеликої порції буде потрібно близько 40 хвилин.
  3. Коли перці стануть досить твердими, перекладіть їх у пакети і постарайтеся повністю випустити звідти повітря. Тепер відправляйте овоч назад у камеру. Використовуйте по необхідності.

Цінуйте свій час не на шкоду здоров’ю. Збалансований обід – запорука продуктивного дня. Закладати фаршировані перці на зиму в морозилку дуже зручно. Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: