Печериці у вершках на сковороді з цибулею – покроковий рецепт з фото

Печериці у вершках на сковороді — відмінний спосіб приготувати оригінальне блюдо, не витративши на нього масу часу. Робиться все дуже швидко і просто, і краще всього такі гриби поєднуються з пастою або ніжним картопляним пюре.

Пропонуємо рецепт з фото, з якого ви докладно дізнаєтеся, як приготувати шампіньйони у вершковому соусі на сковороді, які різноманітять ваш повсякденний раціон.

Шампиньоны в сливках на сковороде с луком - пошаговый рецепт с фото

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • печериці свіжі 500 г
  • вершки середньої жирності 100 мл
  • борошно пшеничне 1 ст. л.
  • олія соняшникова 40 мл
  • спеції за смаком
  • сіль за смаком

На порцію

Калорії: 33.4 ккал

Білки: 2 м

Жири: 1.7 м

Вуглеводи: 4 р

Кроки 30 хв. Відео-рецепт

  • Шампиньоны в сливках на сковороде с луком - пошаговый рецепт с фото

    Очистіть від верхнього шару капелюшок і ніжку печериць. Якщо використовуєте молоденькі гриби, робити це необов’язково, достатньо лише гарненько промити в проточній воді. Після наріжте поперек слайсами, щоб зберегти привабливість продукту.

  • Шампиньоны в сливках на сковороде с луком - пошаговый рецепт с фото

    Дуже тонко нашаткуйте очищений від лушпиння ріпчасту цибулю півкільцями.

  • Шампиньоны в сливках на сковороде с луком - пошаговый рецепт с фото

    На розігріту до максимуму сковороду влийте олію, а після відправ у посуд гриби. Коли почне активно виділятися сік, доповніть цибулею. Смажте до появи коричневого відтінку, трохи присипавши борошном.

  • Шампиньоны в сливках на сковороде с луком - пошаговый рецепт с фото

    Коли маса почне схоплюватися, вливайте вершки тонкою цівкою. Активно перемішайте. Додайте спеції і сіль. Залиште на плиті і продовжуйте готувати при мінімальному показнику конфорки ще кілька хвилин, після чого подавайте на стіл.

Це цікаво: печериці, смажені з цибулею і вершками, можна доповнити тертим сиром, додавши його порційно в кожну тарілку.

Шампиньоны в сливках на сковороде с луком - пошаговый рецепт с фото

Гарнір Подавайте з соусом зі свіжими овочами і отримуйте гастрономічне задоволення. Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: