Другі страви
Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT" in /home/dvagus37/dvagusya.com.ua/www/wp-content/plugins/realbig-media/textEditing.php on line 823
Здрастуйте, дорогі друзі! Захотілося трохи східної кухні? Тоді хочу запропонувати
Печериці у вершках на сковороді — відмінний спосіб приготувати оригінальне блюдо
Грибні страви по праву вважаються справжнім делікатесом. Така закуска відрізняється
Існує безліч видів грибів, кожен з яких володіє якимись особливостями.
Недарма кажуть, що все геніальне доволі просто. Смачні і ароматні гриби, запечені
Навряд чи потребує особливого представлення таке блюдо, як гриби, тушковані в сметані з картоплею.
Шашлик з м’яса – не єдине блюдо, яким можна порадувати себе в прекрасну погоду на природі.
Боровик по праву вважається “королем” ліси. Цей гриб готують не тільки свіжим.
Приготувати смачно сироїжки не складе праці. Головне, щоб вони пройшли правильну
Печериці отримали широке поширення в кулінарії. Гриб невибагливий, легко очищається
Гриби опеньки господині цінують за багато якості: вони містять багато білка, вітамінів
Страви з лісовими грибами завжди ароматні, смачні і апетитно виглядають, тому знаходять
Печериці хороші тим, що роздобути їх можна в будь-якому магазині цілий рік.
Сироїжки – найпоширеніші серед їстівних грибів. Але процес їх збору і приготування
Боровик – король серед лісових грибів, за ним «полює» кожен грибник.
Улюблені гриби багатьох шанувальників «тихого полювання»— маслюки. Лісові дари ростуть сім’
Маслюки, незважаючи на поширеність, вважаються делікатесним продуктом за рахунок
Печериці — найпопулярніший сорт грибів, які можна купити в будь-якому супермаркеті
У період грибного сезону багато бродять по лісі в пошуках опеньків.
Глива – гриб, який цілком може зайняти почесне місце на вашому столі.
Моховик не користується великою популярністю в кулінарії, тому що його витісняють
Назвати гриб дощовик затребуваним можна з сильним перебільшенням.
Традиційне споконвічно російська страва — картопля з грибами. Гарнір ситний і дуже поживний.
Печериці – найбільш безпечні для вживання в їжу гриби. За свої дивовижні смакові
Перше, що хочеться зробити з свіжозібраних або щойно купленими грибочками, посмажити на сковороді.
Смачні і ніжні гливи відносяться до легких в приготуванні делікатесів.