Запечені печериці в духовці з сиром цілком: як приготувати, покроковий рецепт у фользі з фото

Печериці отримали широке поширення в кулінарії. Гриб невибагливий, легко очищається, його не потрібно додатково відварювати або солити перед основним процесом приготування. Він швидко гаситься, смажиться і печеться. Страва з його участю виходять смачними і ароматними.

Лісові дари універсальні у приготуванні. Особливо гарні печериці печені, наприклад, на решітці. Апетитні соковиті грибочки стануть прикрасою як святкового застілля, так і буденного вечері.

Делікатес можна і потрібно вживати вегетаріанцям і людям, які стежать за здоровим харчуванням і стрункою фігурою. При необхідності можна знайти безліч кулінарних відео та інших інструкцій про те, як і з чим запікати цей білий грибочок. Про найбільш популярних і смачних способи запікання читайте в нашому рецепті з фото.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Важливо: якщо ви віддаєте перевагу запекти гриби, зібрані у лісі самостійно, то краще перестрахуватися і додатково проварити протягом 10 хвилин.

Зміст статті:
  1. Як запекти замариновані печериці
  2. Печериці з сиром
  3. Енергетична цінність
  4. Інгредієнти
  5. Покрокове приготування
  6. Запечені печериці з часником і зеленню
  7. Енергетична цінність
  8. Інгредієнти
  9. Покрокове приготування
  10. Печериці з майонезом
  11. Енергетична цінність
  12. Інгредієнти
  13. Покрокове приготування
  14. Печериці з цибулею і сиром
  15. Енергетична цінність
  16. Інгредієнти
  17. Покрокове приготування
  18. Печериці з курячим філе
  19. Енергетична цінність
  20. Інгредієнти
  21. Покрокове приготування
  22. Печериці у фользі
  23. Енергетична цінність
  24. Інгредієнти
  25. Покрокове приготування
  26. Печериці в беконі
  27. Енергетична цінність
  28. Інгредієнти
  29. Покрокове приготування
  30. Печериці в горщиках
  31. Енергетична цінність
  32. Інгредієнти
  33. Покрокове приготування
  34. Печериці у вершках
  35. Енергетична цінність
  36. Інгредієнти
  37. Покрокове приготування
  38. Печериці у сметані
  39. Енергетична цінність
  40. Інгредієнти
  41. Покрокове приготування
  42. Печериці на шпажках
  43. Енергетична цінність
  44. Інгредієнти
  45. Покрокове приготування
  46. Печериці з шинкою
  47. Енергетична цінність
  48. Інгредієнти
  49. Покрокове приготування

Як запекти замариновані печериці

Гриби можна запекти легким способом — цілком в духовій шафі. При наявності часу має сенс приготувати оригінальне і цікаве блюдо — печені замариновані печериці. В якості маринаду господині вибирають майонез, сметану, різні соуси, приправи і спеції. Нижче запропоновано апетитний легкий варіант смакоти.

Інгредієнти

  • печериці 600 г
  • соус 50 г
  • майонез 50 г
  • чорний мелений перець 1 щіпка
  • прованські перемелені трави 2 щіпки
  • рослинна олія 3 ст. л.
  • мускатний горіх 1/2 ч. л.
  • коріандр 1/2 ч. л.
  • сіль за смаком

На порцію

Калорії: 33.4 ккал

Білки: 4.3 г

Жири: 1.8 м

Вуглеводи: 1.5 м

Кроки 20 хв. Відео-рецепт

  • Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

    Вимиті і очищені лісові дари помістіть в зручну глибоку миску.

  • Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

    В окремій піалі з’єднайте соус “Тартар” і майонез. Туди ж всипте спеції, трави і сіль. Перемішайте заправку.

  • Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

    Додайте суміш в гриби. Прослідкуйте, щоб приготований соус рівномірно розподілився.

  • Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

    Деко змастіть рослинною олією. Викладіть замариновані печериці таким чином, щоб вони не навалювалися гіркою, а лягли шаром рівномірно по всій посуді.

  • Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

    Запікайте півгодини, встановивши температурний режим 200 градусів.

  • Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

    Подавайте на стіл гарячими. Попередньо можна посипати подрібненим свіжим кропом.

Порада: слідкуйте, щоб печериці не пересохли. Визначити, скільки часу знадобиться, нескладно: гриби повинні пустити сік, а коли він почне витікати, тривалість 10 хвилин. Після вогонь потушкуйте і виймайте деко.

Печериці з сиром

Чудовий делікатес стане доповненням до основного блюда, наприклад, до картоплі чи м’яса. Також на стіл можна подати тушковані овочі і пряні закуски по-корейськи.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 5

Час приготування: 20 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 94 ккал;
  • білки – 8.7 м;
  • жири – 8.5 м;
  • вуглеводи – 0.4 р.

Інгредієнти

  • печериці – 1 кг;
  • сметана – 300 г;
  • сир – 200 г;
  • сіль – за смаком;
  • рослинне масло – 3 ст. л.;
  • чорний мелений перець – 1 щіпка;
  • приправи та спеції – за бажанням.

Покрокове приготування

  1. Кожен гриб розділіть на 2 частини: окремо ніжки та шапки. Останні будуть виступати в ролі формочок для заправки. Залишився продукт подрібніть і обсмажте на сковороді на рослинному маслі до рум’яного кольору.
  2. Полийте сметаною, змішайте. Трохи підсолити. Погасіть вогонь.
  3. В капелюшках з допомогою ножа зробіть невеликі поглиблення. Приправте спеціями і сіллю. В кожну “гніздечко” покладіть обсмажені і подрібнені ніжки.
  4. Форми перенесіть в посуд для запікання, попередньо змащену олією.
  5. Посипте тертим сиром.
  6. Запікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Запечені печериці з часником і зеленню

Нехитра закуска готується на швидку руку. Продукти для страви можна знайти практично в кожному холодильнику. Незважаючи на простоту приготування, печериці з часником і зеленню виходять дивовижними і багато виглядають на святковому столі.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 3

Час приготування: 20 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 43.2 ккал;
  • білки – 3.8 м;
  • жири – 2 г;
  • вуглеводи – 1 р.

Інгредієнти

  • шампіньйони – 600 г;
  • оливкова олія – 3 ст. л.;
  • соєвий соус – 2 ч. л.;
  • сіль – за смаком;
  • часник – 5-6 зубчиків;
  • чорний мелений перець – 1 щіпка;
  • орегано – за смаком;
  • паприка – за смаком;
  • свіжа зелень (петрушка, кріп) – 1 середній пучок.

Покрокове приготування

  1. Щоб приготувати шампіньйони з часником і зеленню, потрібно скористатися рукавом для запікання. Середні і дрібні очищені і вимиті примірники приготуйте цілком, великі розрізати на дві частини. Складіть в зручну миску.
  2. Зробіть заправку. Для цього соєвий соус змішайте з оливковою олією. Видавіть туди зубчики часнику. Підсоліть і всипте спецій по своєму смаку. Гарненько перемішайте масу.
  3. Заправте печериці, рівномірно розподіливши заправку.
  4. Перекладіть закуску в рукав для запікання. Затягніть його з боків не дуже щільно.
  5. Відправте на деко в духовку, розігріту до 180 градусів на півгодини.
  6. Після закінчення часу блюдо витягнете. Рукав розірвіть. Подавайте до столу гарячим, посипавши свіжою січеною зеленню.

Печериці з майонезом

Ще одне ситне і апетитне блюдо. Завдяки заправці грибочки виходять ніжними і м’якими.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Порада: зелень краще додавати в кінці готування. Так вона передасть свій тонкий свіжий аромат і не засохне в процесі запікання.

Кількість порцій: 4

Час приготування: 15 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 96.7 ккал;
  • білки – 7 г;
  • жири – 8.7 м;
  • вуглеводи – 1.3 р.

Інгредієнти

  • печериці – 400 г;
  • майонез – 3 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • приправа для грибів – за смаком;
  • чорний мелений перець – 1 щіпка;
  • свіжий кріп – 1 пучок;
  • рослинна олія – 2 ст. л.

Покрокове приготування

  1. Підготовлені гриби покладіть в зручну глибоку миску.
  2. Часник подрібніть, використовуючи плоску сторону ножа або чеснокодавку.
  3. Зелень промийте під струменем проточної води і подрібніть.
  4. В окремій піалі з’єднайте майонез, приправи, спеції і сіль. Ретельно змішайте заправку.
  5. Влийте масу до печерицям руками і розподіліть її по кожному плоду.
  6. Далі гриби викладіть на деко або в скляну посуд для запікання, заздалегідь змащену рослинним маслом. Запікайте 20-25 хвилин до готовності.
  7. Після закінчення часу тушкуйте вогонь, відкрийте духовку, посипте грибочки кропом. Поверніть дверку жарочного шафи у вихідне положення. Залиште делікатес нудитися і настоятися 10 хвилин. Після страву можна подавати до столу.

Печериці з цибулею і сиром

Швидка соковита закуска відмінно поєднується з білим вином і запеченими овочами. Якщо ви хочете здивувати оригінальним блюдом, приготуйте його за цим рецептом.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 5

Час приготування: 25 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 108.7 ккал;
  • білки – 7.9 г;
  • жири – 8.1 м;
  • вуглеводи – 1.1 р.

Інгредієнти

  • печериці – 1 кг;
  • сир – 200 г;
  • рослинне масло – 3 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • вершкове масло – 20 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сухий подрібнений розмарин – 1 щіпка;
  • сметана – 1 ст. л.

Покрокове приготування

  1. З лучка зніміть піну. Наріжте дрібними кубиками. Якщо є блендер, використовуйте його.
  2. Виріжте грибні ніжки. Подрібніть їх.
  3. У сковороду влийте рослинне масло, розтопити шматочок вершкового. Обсмажуйте цибулю до рум’яного кольору.
  4. Далі додайте подрібнені ніжки. Трохи підсолити, всипте сухий розмарин для аромату. Продовжуйте готування ще 5-8 хвилин на середньому вогні.
  5. В цей час капелюшки розкладіть на деку, завчасно змащеному олією, таким чином, щоб серцевина дивилася вгору. Добре посоліть.
  6. Начинку додайте чайною ложкою поглиблення. На кожну порцію дрібно натріть сир.
  7. Відправте в духовку на 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Печериці з курячим філе

Прекрасний варіант ситної вечері. Подавайте на стіл з салатами зі свіжих овочів і кашею на вершковому маслі. М’ясо до такої трапези буде зайвим. Гриби досить поживні і добре насичують організм.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 5

Час приготування: 30 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 274 ккал;
  • білки – 30.4 г;
  • жири – 16.1 г;
  • вуглеводи – 3.2 р.

Інгредієнти

  • куряче філе – 300 г;
  • печериці – 1 кг;
  • сир – 200 г;
  • сметана – 4 ч. л.;
  • рослинне масло – 3 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • чорний мелений перець – 1 щіпка;
  • свіжа петрушка – 1 пучок;
  • часник – 3 зубчики.

Покрокове приготування

  1. Ніжки печериць акуратно подрежьте і вийміть. Капелюшки розкладіть на деку, попередньо змащеному олією. Підсоліть і трохи поперчіть.
  2. Сковороду поставте на середній вогонь і розжарте. Відправте на неї обсмажуватися дрібно нарізане філе птиці. Смажте 5-7 хвилин регулярно помішуючи.
  3. Далі покладіть подрібнені грибні ніжки. Тушкуйте до рум’яного кольору.
  4. Зубчики часнику продавіть через прес і додайте на сковороду. Продовжуйте готування 2 хвилини.
  5. В цей час наріжте зелень і змішайте її зі сметаною і дрібно натертим сиром.
  6. Суміш додайте до грудей і ніжок. Перемішайте. Тушкуйте на повільному вогні 1 хвилину. Потушкуйте конфорку.
  7. Начиніть капелюшки отриманої заготівлею. Відправте в духовку на півгодини при температурному режимі 180 градусів.

Порада: щоб не нарізати філе і не витрачати на цю процедуру, можна використовувати курячий фарш.

Печериці у фользі

Оригінальна і дуже ніжне блюдо. Завдяки тому, що гриби печуться у власному соку, вони виходять м’якими і соковитими. Компанію делікатесу на столі складуть свіжі помідори, огірки, перець, зелень. Також підійде варена картопля і хлібці. З напоїв запропонуйте гостям біле напівсолодке вино чи соки.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 3

Час приготування: 25 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 30.1 м;
  • білки – 4 г;
  • жири – 1.3 м;
  • вуглеводи – 0.5 р.

Інгредієнти

  • шампіньйони – 600 г;
  • сир – 150 г;
  • сметана – 4 ст. л.;
  • грибна приправа – 2 щіпки;
  • сіль – за смаком;
  • оливкова олія – 2 ч. л.

Покрокове приготування

  1. Відокремте ніжки печериць і заморозьте або відкладіть для іншої страви, до прикладу, грибного соусу.
  2. Капелюшки перемістіть в глибоку зручну миску.
  3. Окремо приготуйте заправку. Для цього сметану змішайте з дрібно натертим сиром. Заправте суміш грибною приправою і сіллю. Додайте оливкову олію. Змішайте.
  4. Масу влийте до капелюшків і рівномірно розподіліть її по всьому грибочкам.
  5. Кожну штучку загорніть у фольгу таким чином, щоб не було зайвих отворів.
  6. Заготівлю покладіть на деко або у форму для запікання. Відправте в духовку на 20 хвилин при температурному режимі 200 градусів.
  7. По завершенні готування тушкуйте вогонь і залиште смакоту в духовці ще на 25-30 хвилин, щоб гриби гарненько просочилися ароматом.

Печериці в беконі

Вишуканий і дуже цікавий варіант страви. Солоний м’ясний продукт доповнить ніжні смакові нотки грибів. Аромат делікатесу просто чудовий. Спробуйте зробити вдома — пальчики оближете.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 5

Час приготування: 25-30 хв

Енергетична цінність

  • калорійність – 125.3 ккал;
  • білки – 4.1 г;
  • жири – 8 г;
  • вуглеводи – 5.5 р.

Інгредієнти

  • печериці – 1 кг;
  • бекон – 300 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • вершкове масло – 30 г;
  • рослинна олія – 1 ст. л;
  • вершки 30% – 70 мл;
  • сир – 100 г;
  • свіжий кріп – 1 пучок;
  • сіль – за смаком.

Покрокове приготування

  1. Першим ділом акуратно відріжте ніжки, подрібніть, змішайте в мисці з часником і дрібно натертим сиром.
  2. Влийте вершки, посоліть. Додайте розм’якшене коров’яче масло. Перемішайте всі продукти.
  3. Капелюшки начиніть отриманою масою. Зверху трохи посипте натертим через великі отвори сиром.
  4. Кожен печериця обернути смужкою бекону.
  5. Деко змастіть рослинною олією. Розкладіть гриби. Відправте в духовку.
  6. Печіть до стану готовності. Бекон повинен приємно підрум’янитися, а сир, посипаний зверху, стати золотистим.

Печериці в горщиках

Універсальні гриби готують на сковороді, на грилі, на мангалі, в мультиварці і в духовці. Щоб зробити цікаву закуску, спробуйте печериці в горщиках з картоплею. Оригінальна подача здивує гостей, а дивовижний смак порадує їх.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 4

Час приготування: 20 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 111 ккал;
  • білки – 8.9 м;
  • жири – 6 м;
  • вуглеводи – 11.2 р.

Інгредієнти

  • шампіньйони – 0.5 кг;
  • картопля великий – 5 шт.;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • сіль – за смаком;
  • лавровий лист – 5-6 шт.;
  • чорний мелений перець – за смаком;
  • приправа для грибних страв – за бажанням;
  • рослинне масло – 3 ст. л.;
  • сметана – 4 ст. л.

Покрокове приготування

  1. Моркву і цибулю почистіть. Вимийте і наріжте середніми кубиками.
  2. З картоплі зніміть шкірку. Виріжте оченята. Форма для плодів — невелика акуратна соломка.
  3. На розпечену сковороду влийте рослинне масло. Через 30 секунд відправте обсмажуватися до рум’яного кольору цибулю. Слідом додайте моркву. Продовжуйте готування 5-7 хвилин на середньому вогні. Не забувайте помішувати, щоб суміш рівномірно обсмажилася.
  4. Поки овочі доходять, гриби наріжте середніми шматочками. Покладіть печериці до моркви і цибулі. Влийте сметану. Змішайте. Тушкуйте, не збавляючи вогню ще 7 хвилин.
  5. У керамічні горщики шарами викладайте наступні інгредієнти: картопля і гриби, обсмажені з овочами. Чергуйте компоненти до шийки горщика.
  6. Поперчіть, посоліть, всипте приправи для підсилення смаку та аромату.
  7. Далі залийте кип’яченою водою до країв. Відправте в духовку. Запікайте під кришкою 40 хвилин.

Печериці у вершках

Тане в роті закуска — печериці в вершках. Спільно з смакотою можна зробити пікантну піцу “Пепероні”. Компанію на столі делікатесів складуть маслини з кісточкою, червона риба і біле сухе вино.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Порада: щоб смак залишився ніжним і вершковим, в даному рецепті не варто додавати будь-яких приправ або спецій.

Кількість порцій: 3

Час приготування: 20 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 51.3 ккал;
  • білки – 5.9 м;
  • жири – 5.7 м;
  • вуглеводи – 3 р.

Інгредієнти

  • шампіньйони – 600 г;
  • вершки 30% – 200 мл;
  • плавлений сир – 100 г;
  • часник – 3 зубчики;
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.;
  • сіль – за смаком;
  • чорний мелений перець – за смаком.

Покрокове приготування

  1. Виріжте ніжки грибочків. Подрібніть їх.
  2. З лука зніміть піну і дрібно наріжте. Часник очистіть і продавіть через прес.
  3. Плавлений сир натріть на тертці. Змішайте ці інгредієнти в зручній глибокої посуді.
  4. Влийте в суміш вершки. Поперчіть і трохи підсолити. Ще раз перемішайте.
  5. Форму для запікання змастіть рослинною олією. По всій площі посуду рівномірно розкладіть капелюшки печериць.
  6. Акуратно залийте вміст вершковою сумішшю.
  7. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Печериці у сметані

Для цього рецепта можна використовувати пахучі прянощі, такі як паприка, орегано, розмарин. Вони додадуть печерицям приємні ароматні нотки.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 4

Час приготування: 20 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 48.7 ккал;
  • білки – 9 м;
  • жири – 5 г;
  • вуглеводи – 6.1 р.

Інгредієнти

  • печериці – 800 г;
  • сметана – 200 г;
  • сир – 150 г;
  • борошно – 1 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • розмарин сухий – 1 щіпка;
  • запашний перець – 1 щіпка.

Покрокове приготування

  1. Гриби розділіть на дві частини. Посоліть. Розкладіть у формі для запікання.
  2. Відправте в заздалегідь розігріту духовку на 20 хвилин.
  3. Приготуйте соус. Для цього змішайте сметану з борошном до утворення однорідної маси. Дрібно натріть сир і додайте в заливку.
  4. Посоліть, поперчіть, всипте спецій. Змішайте.
  5. Коли закінчаться 20 хвилин, вийміть грибочки і заправте їх сметаною заготівлею.
  6. Знову відправте в духовку. При 200 градусах запікайте ще 15 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Печериці на шпажках

Грибні шашлички — незвичайна закуска. Подавати її слід до картоплі (пюре) і тушкованим овочам.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 4

Час приготування: 15-20 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 37.7 ккал;
  • білки – 4.2 м;
  • жири – 2.8 м;
  • вуглеводи – 4 р.

Інгредієнти

  • печериці – 800 г;
  • зелена цибуля – 2 пучка;
  • оливкова олія – 3 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • чорний мелений перець – за бажанням;
  • соєвий соус – 1 ст. л.

Покрокове приготування

  1. Першим ділом приготуйте заправку. Для цього в піалу налийте оливкова олія і соєвий соус. Всипте сіль за смаком, додайте чорний перець. Змішайте.
  2. Цибуля промийте під струменем проточної води. Подрібніть.
  3. В окрему піалу складіть заздалегідь вимиті і очищені печериці.
  4. Трохи посоліть. Перемішайте.
  5. Лісові дари надіньте на шпажки. Встановіть їх зручно на форму для запікання. Відправте в духовку на 20 хвилин.
  6. Після закінчення часу грибочки вийміть і звільніть від шпажок. Трохи остудіть. Змішайте напівготові печериці з заправкою в окремій мисці. Туди ж всипте зелений цибулька. Розподіліть соус і цибулю рівномірно.
  7. Знову нанизайте гриби на шпажки. Ще раз відправте в духовку. Запікайте до повної готовності.

Печериці з шинкою

Печериці фаршировані шинкою, прекрасна закуска до повсякденного вечері. Подавати блюдо можна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Ароматні нотки такого делікатесу не залишать байдужим навіть найвибагливішого гурмана.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Кількість порцій: 4

Час приготування: 25 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 96.6 ккал;
  • білки – 8.1 м;
  • жири – 6.5 г;
  • вуглеводи – 7 р.

Інгредієнти

  • печериці – 800 г;
  • шинка копчена – 150 г;
  • сир – 100 г;
  • сметана – 2 ст. л.;
  • сіль – за смаком;
  • свіжий кріп – 1 пучок.

Покрокове приготування

  1. Акуратно відокремити капелюшки від ніжок. Останні подрібніть, використовуючи ніж або блендер.
  2. Шинку наріжте дрібними кубиками.
  3. Для натирання сиру візьміть тертку з самими малими отворами.
  4. Зелень промийте. Нашаткуйте.
  5. В окремій піалі або мисці змішайте сметану, шинку і сир. Посоліть за смаком, за бажанням приправити.
  6. Начиніть капелюшки отриманою масою з копченою ковбасою.
  7. Зверху присипте подрібненою зеленню.
  8. Деко рясно змастіть рослинною олією. По всьому листу розподіліть майбутню закуску.
  9. Відправте в розігріту до 180 градусів жарову шафу на півгодини.

Запеченные шампиньоны в духовке с сыром целиком: как приготовить, пошаговый рецепт в фольге с фото

Приготувати шампіньйони в духовці можна різними способами як оригінальні, так і самими простими по складу і легкими за технологією. В залежності від ваших уподобань страва вийде м’яким і соковитим або пікантним, з тонкою часниковою остринкой. Спробуйте готувати гриби за цими рецептами і переконайтеся, що звичайні печериці можуть бути справжнім делікатесом.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: