Як приготувати заморожені фаршировані перці: рецепти готових з м’ясом і рисом, з фаршем або напівфабрикатів

Фарширований перець люблять багато. Готують його як в звичайні, так і у святкові дні. Господині навіть солять овоч з начинкою або закатують закуску, щоб радувати домашніх стравою взимку. Але це не єдиний спосіб заготівлі. Відмінно підходять фаршировані перці для заморозки. Таким чином, в плодах залишаються всі вітаміни, і смак виходить відмінним.

Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

Напівфабрикат дуже добре зберігається протягом кількох місяців, а на приготування у вас піде від сили годину. Спробуйте начинити перець і заморозити його за нашим рецептом. Це дуже просто, а в результаті ви отримаєте смачне блюдо.

Інгредієнти

  • перець болгарський 10 шт.
  • 600 г фарш м’ясний
  • рис 2/3 склянки
  • цибуля 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • сіль 1 ч. л.
  • перець чорний мелений 1/2 ч. л.
  • томатна паста 100 г
  • соняшникова олія 30 мл
  • вода 500 мл

На порцію

Калорії: 303.33 ккал

Білки: 13.71 р

Жири: 17.15 р

Вуглеводи: 22.68 р

Кроки 60 хв. Відео-рецепт

  • Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

    Промийте рис кілька разів. Поставте варитися до напівготовності. Залиште остигати.

  • Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

    Промийте овочі. Видаліть плодоніжки і почистіть перці. Зніміть лушпиння з цибулі, обріжте шкірку з моркви.

  • Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

    З’єднайте в мисці фарш і варений рис. Поперчіть і посоліть.

  • Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

    Начиніть овочі. При бажанні можна заморозити вже на цьому етапі. Оберніть кожен плід харчовою плівкою або покладіть в окремий пакет. Відправте в камеру. Зберігатися така заготовка може 1,5-2 місяці, а гасити її після розморожування потрібно 1 годину.

  • Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

    Щоб ще більше спростити собі завдання в подальшому, продовжимо процес. Розігрійте сковороду. Вилийте на неї масло і додайте цибулю і моркву, спасеруйте. Введіть томатну пасту. Посоліть.

  • Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

    Перекладіть в глибоку каструлю засмажку. Зверху виставте перці. Долийте води. Закип’ятіть. Тушкуйте на повільному вогні 40 хвилин.

  • Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

    Укладіть остиглі овочі в герметичні контейнери. Можна додати туди ж підливу або помістити її в окремий посуд. Зберігається заготівля до 3 місяців. Розморожують блюдо в мікрохвильовці, або кидають на сковороду разом з замерзлої підливою і тушкують 5-10 хвилин.

Порада: щоб перестрахуватися і вберегти страва від сторонніх запахів морозилки, оберніть контейнер плівкою або помістіть в чистий пакет.

Заморожені фаршировані перці — це прекрасний спосіб заощадити час і насолодитися літньо-осіннім стравою в зимові холоди. Після розморожування і теплової обробки такі домашні напівфабрикати нічим не відрізняються від свіжозготовленої страви. Заготовте фарширований перець на зиму і порадуйте своїх домашніх.

Читайте також:  Фаршировані перці в мікрохвильовці: як приготувати, покроковий рецепт з фото

Сподобався рецепт? Збережіть його до себе в Pinterest, FB, VK, OK, G+, Instagram щоб не втратити!

Как приготовить замороженные фаршированные перцы: рецепты готовых с мясом и рисом, с фаршем или полуфабрикатов

DvaGusya