Перці, фаршировані курячою грудкою, в духовці з помідорами

Серед сотень рецептів приготування запечених овочів перці, фаршировані курячою грудкою, займають особливе місце. Справа в тому, що тут чудово підібрані всі інгредієнти, і в поєднанні вони створюють неймовірно смачне блюдо. Ароматні перець і приправи, ніжна куряча грудка, соковиті томати, гострий сир і свіжа сметана – ось продукти, з яких ви легко приготуєте фаршировані човники в духовці.

Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

Порада: для запікання краще всього підходить товстостінний перець, який не висохне, поки буде піддаватися тепловій обробці.

Інгредієнти

  • Філе куряче ½ кг
  • Перець солодкий болгарський 5 шт
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Кріп ½ пучка
  • Помідор 200 г
  • Сіль за смаком
  • Суміш трав 2 ч. л.
  • Перець запашний мелений ½ ч. л.
  • Сметана 3 ст. л.
  • Сир твердий 150 г

На порцію

Калорії: 201.1 ккал

Білки: 7.7 м

Жири: 24.3 р

Вуглеводи: 8.7 г

Кроки 60 хв. Відео-рецепт

  • Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

    Замаринуйте м’ясо заздалегідь, тоді воно краще просочиться приправами. Поріжте його на невеликі кубики або прямокутники. З’єднайте суміш трав із запашним перцем і сіллю, перемішати з м’ясом і приберіть на 2-3 години в холодильник, щоб воно добре добре просочилося.

  • Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

    Підготуйте овочі. Промийте їх під проточною водою і обсушіть паперовим рушником.

  • Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

    Перці розрізати на 2 частини, перегородки і насіння викиньте. Хвостики залиште, щоб начинка не випала.

  • Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

    Зелень посеките як можна дрібніше.

  • Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

    Томати постарайтеся вибирати великого розміру, щоб швидше підготувати. З помідорів зніміть шкірку. Для цього опустіть їх в окріп на 1 хвилину, і шкірка вийде дуже легко. Наріжте м’якоть невеликими кубиками.

  • Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

    Тепер дістаньте курячу грудку. Змішайте її з зеленню, сметаною і томатами.

  • Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

    Увімкніть на розігрів духовку. Страва має випікатися при температурі 180°C. Форму змастіть маслом або застелити пергаментом. Викладіть половинки перців, наповніть їх м’ясом з овочами і сметаною, а потім відправте в духовку. Страва буде випікатися протягом півгодини.

  • Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами

    Дістаньте форму з перцем, посипте їх натертим сиром і повернути в духовку ще на чверть години.

Порада: сир краще використовувати пікантних сортів, наприклад, “Російський або “Голландський”.

Перцы, фаршированные куриной грудкой, в духовке с помидорами
Незрівнянний фарширований перець з куркою в духовці готовий. Подавайте його відразу, як тільки вынете. Будьте впевнені, ваші рідні обов’язково попросять добавки.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: