Перець, фарширований морквою і цибулею в томаті

Шукаєте смачне блюдо на період посту або просто віддаєте перевагу харчування без м’ясних компонентів? Тоді спробуйте надзвичайно апетитний перець, фарширований морквою і цибулею, в томаті. Здається, що з даного списку продуктів може вийти тільки нічим не примітна їжа. Насправді, морква, цибуля, болгарський перець, томат і рис в поєднанні дають дуже смачне блюдо. Звичайно, якщо його правильно приготувати. А для цього дотримуйтесь наших рекомендацій.

Перец, фаршированный морковью и луком в томате

Порада: щоб рис добре зварився, на одну частину рису води потрібно взяти дві, причому не холодною, а окропу.

Інгредієнти

  • перець солодкий болгарський 800 г
  • соняшникова олія 2 ст. л.
  • цибуля ріпчаста 150 г
  • морква 300 г
  • помідор (великий) 1 шт.
  • рис круглий 100 г
  • томатна паста 2 ст. л.
  • борошно 2 ч. л.
  • сіль за смаком
  • цукор 2 ч. л.
  • перець запашний мелений ½ ч. л.

На порцію

Калорії: 161.6 ккал

Білки: 3.7 р

Жири: 6.1 м

Вуглеводи: 22.8 м

Кроки 45 хв. Відео-рецепт

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Промийте рис 4-5 разів і поставте на вогонь. У процесі варіння пробуйте, для начинки він повинен бути сируватим.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Тим часом звільніть від шкірки помідор (це можна зробити за допомогою звичайного або овочевого ножа), почистіть цибулю і моркву.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Розігрійте олію на сковороді з товстим дном. Наріжте дрібними кубиками цибулину і киньте смажитися.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Моркву нашаткуйте невеликою соломкою. Коли цибуля стане прозорою, додати до нього моркву і перемішайте. Продовжуйте смажити при середній температурі, поки овочі не стануть м’якими.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Помідор наріжте кубиками маленького розміру. Киньте до цибулі і моркви, перемішайте і обсмажте все разом ще 10 хвилин.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Поки смажаться овочі, підготуйте перці. Верхню частину з хвостиком зріжте рівно, щоб вийшло широкий отвір для фаршу.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    З’єднайте варений рис з овочами, підсолити і додайте приправу. Вимісіть все ретельно, щоб інгредієнти розподілилися рівномірно.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Чайною ложкою наповніть перці до верху і викладіть їх у форму для запікання.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Розведіть томатну пасту борошном до однорідності. Потроху додавайте 1 склянку води, постійно розмішуючи, щоб соус вийшов без грудочок. Додайте сіль, цукор і залийте перчики з начинкою.

  • Перец, фаршированный морковью и луком в томате

    Духовку розігрійте до 180°C. Поставте в неї форму на 1 годину.

Такі перці, фаршировані морквою, можна є як з соусом, в якому вони тушкувалися, так і з додаванням сметани або майонезу. Ви переконаєтеся, що виходить дуже смачно в будь-якому вигляді.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: