Скільки смажити лисички на сковороді по часу після варіння, без варіння, заморожені до готовності

Гриби необхідно включати в раціон кожної людини. Вони багаті вітамінами, корисними компонентами і білком. Їх також називають “лісовим м’ясом”, тому що за своїм складом вони схожі з багатьма продуктами тваринного походження. Найкращими в плані обробки й готування по праву вважаються лисички. Цей гриб рідко можна знайти гнилим або червивым. Соковита м’якоть щільна і тверда ніжка — відмінні риси цього гриба. Любителі “тихого полювання” цінують його за лісовий аромат і унікальний смак.

Смажені гриби є справжнім делікатесом. Їх можна готувати без варіння або з нею. Рекомендується все-таки використовувати другий варіант. Справжні цінителі знають, як правильно смажити гриби лисички без попередньої обробки, щоб не отруїтися.

Сколько жарить лисички на сковороде по времени после варки, без варки, замороженные до готовности

Порада: краще перестрахуватися і протягом декількох хвилин лісові дари поварити, а потім відправити на сковороду.

Щоб грибочки вийшли смачними, хрусткими, але непересушенными, необхідно точно знати, скільки смажити лисички на сковороді по часу після варіння. Про подробиці і деталі процесу читайте в нашій статті.

Інгредієнти

  • лисички 1 кг
  • вода 5 л
  • соняшникова олія 2 ст. л.
  • ріпчаста цибуля-2 шт.
  • сіль за смаком
  • чорний мелений перець за бажанням

На порцію

Калорії: 19.4 ккал

Білки: 1.6 м

Жири: 1 г

Вуглеводи: 2 м

Кроки 40 хв. Відео-рецепт

  • Сколько жарить лисички на сковороде по времени после варки, без варки, замороженные до готовности

    Тривалість теплової обробки грибів безпосередньо залежить від того, в якому вигляді вони будуть перед смаженням: відварними, замороженими або маринованими. Швидше на сковороді продукт дійде після варіння. Щоб приготувати лісові дари в каструлі, вам знадобиться 5 літрів води. Гриби повинні покипіти на вогні не більше 5-7 хвилин. Після їх необхідно відкинути на друшляк і просушити 15 хв.

  • Сколько жарить лисички на сковороде по времени после варки, без варки, замороженные до готовности

    В цей час очистіть і подрібніть цибулю. Сковороду змажте рослинним маслом. Поставте на середній вогонь. Пасеруйте цибульку до рум’яного кольору.

  • Сколько жарить лисички на сковороде по времени после варки, без варки, замороженные до готовности

    Слідом додайте варені гриби. Великі лисички розділіть на кілька частин, дрібні можна залишити так. Смажити їх необхідно на мінімальному напорі вогню півгодини.

  • Сколько жарить лисички на сковороде по времени после варки, без варки, замороженные до готовности

    За 5 хвилин до завершення готування збільште полум’я до максимуму, щоб грибочки вкрилися апетитною брунатною кіркою. Після лісові дари можна заморожувати і використовувати для приготування гарнірів, супів або начинок для випічки.

Читайте також:  Маслюки, смажені в сметані з цибулею на сковороді - рецепт приготування з фото

Готовність делікатесу можна визначити за кольором. Яскравий насичений відтінок — ознака правильної прожарювання. Щоб надати страві м’якості, можна додати кілька столових ложок сметани.

DvaGusya