Торт молочна дівчинка — Рецепти в домашніх умовах

Солодкий і дуже смачний торт зі збитими вершками з коржів і згущеного молока прийшов до нас з Німеччини, він виходить таким ніжним, що сам тане в роті. Готується так само, як і Бісквітний — просто і не складно, і що не мало важливо — дуже смачно! Отримав назву «Молочна дівчинка» з-за входив в нього основного продукту, використовуваного для його випікання — згущеного молока.

Ця чудова випічка останнім часом стала досить популярною. І тут немає ні чого дивного, тому що готується він зовсім просто вдома, а в його склад входять всім доступні продукти.

У цій статті я розповім, як спекти найсмачніший торт під назвою «Молочна дівчинка». Якщо раптом ви його ще не випробували, рекомендую це зробити негайно, по справжньому гідний варіант. Упевнений, він не залишить Вас байдужими! А так само, оцініть рецепти сметанника класичного.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Рецепт торта «Молочна дівчинка» від Енді Шефа — В домашніх умовах з фотографіями

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Інгредієнти:

Для тесту.

  • Згущене молоко — 1 банка (400 гр)
  • борошно — 160 гр
  • яйця курячі — 2 шт
  • розпушувач — 1 ст. л.

Крем пломбір для вирівнювання.

  • Сметана — 350 гр
  • цукор — 110 гр
  • борошно — 3 ст. л
  • яйце — 1 шт
  • вершкове масло — 120 гр.

Начинка.

  • Вершки 35% — 500 гр
  • сир – 200 гр
  • білий шоколад — 50 гр
  • вершкове масло — 40 гр.

Спосіб приготування:

У глибокий посуд вбиваємо два яйця, додаємо банку згущеного молока і перемішуємо. Потім всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і як слід перемішуємо з допомогою міксера.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Розподіляємо пергаментний папір по листу, беремо кільце (діаметр 21 см) і розподіляємо всередині, три столові ложки тіста.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Якщо у вас немає в наявності такого кола, як на фото нижче, у такому разі можна накреслити коло олівцем і викласти в неї тісто.

Робимо кілька заготовок і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 8-10 хвилин.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Після того, як вийняли з духовий печі готові коржі, відразу ж відокремлюємо їх від паперу і проробляємо теж саме з рештою тестом.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Для начинки беремо 200 грамів сиру і протираємо його ложечкою через сито.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Беремо 500 гр жирних вершків, всипаємо в них 4 ст. ложки цукрової пудри і збиваємо до білих піків. Перекладаємо масу в сирок і акуратно перемішуємо. Дуже смачна вершково-сирна начинка готова.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Далі кладемо нижній корж, змащуємо його начинкою, зверху викладаємо ягоди і продовжуємо в тій же послідовності.

На даний торт пішло дві порції тіста і одна начинки.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Після того, як склали всі коржі, зверху ставимо невеликий вантаж і прибираємо в холодильник мінімум на 3 години.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Для вирівнювання приготуємо крем, пломбір і для цього потрібно змішати сметану 350 гр, цукор-110 гр, яйце, борошно і все ретельно вимішуємо. Ставимо його на водяну баню і, постійно помішуючи доводимо до готовності. Спочатку він стане дуже рідким, після — з’являться грудочки, при цьому потрібно продовжувати заважати, далі суміш стане густим. Потім прибираємо в сторону до повного охолодження.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Вершкове масло кімнатної температури збиваємо міксером на середній швидкості протягом 5 хвилин і теж саме робимо з вже остигнула густою сумішшю. Після чого з’єднуємо їх і перемішуємо до однорідного стану. Прибираємо в холодильник мінімум на годину.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

По закінченню часу беремо спеціальний кулінарний шпатель і починаємо обмазувати, спочатку по колу весь торт кремом, а після і верхівку.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Тепер, коли все готово, нам необхідно помістити його в холодильник до застигання, а потім за допомогою зарядженого кремом кулінарного шприца зробити ось такий малюнок, де одну його частину фарбуємо в жовтий колір і продовжуємо завдавати, як раніше.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

З допомогою шпателя вирівнюємо верх і боки нашого страви.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Залишилося тільки приготувати глазур. Для цього потрібно в мисці на водяній бані розтопити шоколад, вершкове масло і далі прикрашаємо нею ягідками готовий тортик, щоб вийшло приблизно ось так.

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Спробуйте приготувати і ви, цей чудовий десерт!

Відео про те, як приготувати «Молочну дівчинку» від Бабусі Емми

У цьому відеоогляді Бабуся Емма ділиться чудовим рецептом цього торта — дивіться і оцінюйте докладний покроковий рецепт.

Рецепт на сирному кремі

Торт молочная девочка — Рецепты в домашних условиях

Інгредієнти:

Тісто.

  • Яйця -2-3 шт
  • згущене молоко — 1 банка
  • масло вершкове — 30 гр
  • борошно — 1 склянка (160 гр)
  • розпушувач — 2 ч. л
  • сіль — 1/4 ч. л.

Крем.

  • Сир — 300 гр
  • сметана 25% — 300 гр
  • цукрова пудра — 200 гр.

Спосіб приготування:

1. Першим ділом збиваємо 2 яйця зі згущеним молоком, потім додаємо розтоплене вершкове масло.

2. Всипаємо просіяне борошно разом з розпушувачем і сіллю, після чого добре розмішуємо, щоб вийшло тісто приблизно як на оладки, ллється товстої стрічкою. Ну а якщо вийшло густе і не стікає з ложечки, то в такому випадку можна вбити ще одне яйце.

3. Для коржів нам потрібно взяти папір для випічки і олівець, для того, щоб намалювати 6 кіл, діаметром по 20 див. Повертаємо малюнком вниз і викладаємо по 1/6 частині тесту так, щоб розрівняти його рівно за листком, не виходячи за його межі.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо в неї кожну заготовочку на 5-7 хвилин до появи рум’яна.

5. Потім дістаємо, даємо трохи охолонути, відокремлюємо готові коржі від паперу і підрізаємо під один розмір (прибираємо обрізки в бік, вони нам знадобляться надалі).

Якщо раптом папір погано відходить від коржів, в такому випадку змочуємо її злегка водичкою, залишаємо на кілька хвилин, після чого з легкістю відокремлюємо.

6. Для виготовлення крему беремо м’який і гладкий сирок, або перетираємо через сито або перекручуємо на м’ясорубці. Далі, з’єднуємо його зі сметаною і цукровою пудрою. Збиваємо до однорідної маси так, щоб вийшов вологим, але не розтікався.

7. Залишилося тільки прошарувати коржі кремом, скласти з них торт і прикрасити дрібно толченными обрізками і горішками. Прибираємо в холодильник для просочення на всю ніч.

А на ранок дістаємо вийшло блюдо з холодильника і пригощаємо ним своїх домочадців.

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: