Рецепти
Гарбузова каша з рисом — смачна, солодка, ніжна і дивно красива. Таку кашу безсумнівно
Штрудель – вишуканий десерт, для приготування якого доводиться чимало попрацювати
Яких тільки способів приготування мешканців морів і океанів не існує у глибинних
Новий Рік є для багатьох людей найголовнішим святом. До нього готуються задовго.
Пастрома з курки – це смачний делікатес, який в магазині коштує недешево.
Бутерброд з ковбасою виручить всіх без винятку. Ситне, соковите, пряне ласощі.
Мова прийнято вважати делікатесом. Оригінальний смак і м’яка текстура продукту
Батьківщиною розкішного кисломолочного продукту є Італія. Саме там вперше почали
Борщ – популярне блюдо російської кухні, улюблене багатьма дорослими і дітьми.
Рецепти пирогів на сметані повинні бути в записній книжці кожної господині.
Вино – напій богів, який потрібно вміти пити. Існує ціла наука, присвячена винного
Жодне дитяче свято не обходиться без солодощів, а приготований своїми руками торт
У День всіх закоханих хочеться зробити що-небудь приємне для найдорожчих та близьких.
Вівсянку в банку називають ще й «ледачою». Вона дійсно готується без особливих зусиль
Класичний рецепт медового торта на водяній бані вимагає деякої вправності.
Кукурудзяна каша — це страва, що готується з борошна чи крупи. Стародавнє Блюдо
«Сало в шоколаді» – досить екзотичне блюдо, яке нікого не залишає байдужим.
Куряче м’ясо універсально і просто в приготуванні, за що його так люблять господині.
Немає більш універсального і легкого в приготуванні страви, ніж млинці.
Приготувати повітряний зефір в шоколаді можна в домашніх умовах з доступних продуктів.
Невеликі кольорові шматочки цього ласощі, вкриті дрібними кристалами цукру, нагадують
Зельц — німецьке блюдо, і німецьке слово. Означає холодну м’
Шоколадна глазур з шоколаду – ароматне, яскраве, самодостатнє прикрашання кондитерських
Мак є дуже затребуваним продуктом в кулінарії, і не дивно, оскільки у багатьох з
Смак медового пряника добре знайомий не лише поколінню СРСР, але сучасним дітям.
Грибний бульйон – основа для перших страв і соусів. Для його приготування рекомендуються