Перець — обов’язковий інгредієнт практично будь-якого консервованого салату. Цей овоч робить кожна страва менш
Білянка, або волнушка біла, збирається любителями “тихого” полювання з серпня до кінця вересня. Ці
Гливи, або устричні гриби, поширені практично так само, як і печериці. В магазині у
Лисички — смачні і ароматні гриби, які можна варити, смажити, солити, використовувати для супу,
Свинушка — великий м’ясистий гриб з міцно сидить капелюшком, який цінується в кулінарії за
Рядовки досить часто зустрічаються в лісі, але знають їх і можуть відрізнити від отруйних
Лучні опеньки — смачні і ароматні гриби, які однаково хороші в смаженому, вареному, маринованому
Чорні грузді солоні — відмінна закуска до різних гарячих і холодних страв. Також з
Якщо ви не знаєте, як солити гриби в домашніх умовах так, щоб це було
Будь-яка господиня, яка знає, як засолити бички гриби в домашніх умовах, має у своїх
Білі грузді займають особливе місце серед інших грибів, що ростуть в середній смузі. Їх
Білий гриб — один з самих затребуваних. Завдяки своїм відмінним смаковим і корисним якостям
Досить поширений у нашому регіоні, груздь здавна вважався корисним грибом, який на зиму солили
Гриби поєднують в собі корисні властивості, поживні речовини і особливий смак. Вони можуть бути
Соління завжди припадуть до столу в зимові холоди. Одними з найбільш смачних грибів для
У сезон тихого полювання багато намагаються знайти якомога більше благородних грибів, і одним з
Домашні соління – найкраща закуска в зимову пору, тому що готуються вони завжди з
Умовно-їстівний гриб валуй з активністю набирає популярність серед лісників, бо часто попадається на очі
Засолювання грибів — самий простий і швидкий спосіб заготівлі грибів на зиму в домашніх
“Оленячі ріжки” – дуже незвичайні на перший погляд гриби, і вже цим вони привабливі.
Хрящ — делікатесний гриб, який полюбився багатьма господинями за рахунок відмінних смакових якостей і