Заморозка
Багато люблять додавати в свою страву крім солі і приправ трошки свіжої зелені.
В наших магазинах білі гриби коштують дуже дорого, та й немає жодних гарантій, що
Існує величезна кількість ламинарий, але лише два виду мають назву морська капуста
У серпні настає час заморожувати перець, так як ціна на нього в цей період найбільш низька.
Заморожувати можна різні овочі. Не є винятком і кабачок, який добре переносить холод
Часто господині задаються питанням, чи можна заморозити білокачанну капусту, боячись
Господині намагаються вчасно зробити безліч заготовок на зиму: квасоля, якого сорту
Цвітна капуста – дуже корисний для організму людини овоч. Вона багата безліччю вітамінів
Консервацію, варення, соус і паста – це не єдиний спосіб заготовляти щедрий літній урожай в сезон.
Заморожування – це невід’ємна частина життя кожної домогосподарки, особливо
Взимку як ніколи хочеться скуштувати якогось свіженького салатику.
Хрусткий селера – найцінніший рослина. Його коренеплоди і листя містять незамінні
Корисна спаржева квасоля з’являється на грядках в липні і, на жаль, балує нас зовсім недовго.
Заготовлювати взапас можна майже всі продукти. Цього разу розмова піде про всім добре
Щоб у зимовий період сповна насолодитися смачною річної ягодою, яка називається ожина
На початку літа на городах висаджують рубінові кетяги червоної смородини.
Кожна господиня намагається зберегти максимум запасів на зиму. Різновиди заготовок
Солодка ароматна груша відмінно підходить для варення, компоту, желе.
Глива — це гриб з цінними харчовими і смаковими якостями. Він давно по праву зайняв
Якщо консервовані мариновані і солоні огірки вам вже набридли, а банки сиротливо
Кожна господиня, яка піклується про здоров’я своєї родини прагне зробити максимум
Черемша, яку ще називають колба корисна для вживання як дорослим, так і дітям.
Здавна листя салату користуються величезною популярністю в кулінарії.
Малина популярна не тільки з-за свого солодкого смаку і прекрасного аромату, але
Буряк здавна займає одне з перших місць в кулінарії, косметології та народній медицині.
Багато господинь хочуть зберегти на зиму якомога більше свіжих овочів і фруктів